![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | şampiyonluk imkansız bundan sonra 3. başarı
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | bende inanıyorum nedense. Beşiktaşlılara bile komik gelecek belki ama hala şampiyon olabileceğimize inanıyorum. inanmayan gölge etmesin demiyorum. inanmayabilirsiniz , nedenini bilmiyorum ama ben inanıyorum.
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Matematiksel olarak şansımız devam ediyor,bu sözden ne kadar nefret ederim bilemezsiniz ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hayal gormek bunlara gulerım sadece artık gokyuzunde gezmeyılım arkdslar ayaklarımız yere bassın acı ama gercek bu adamları bızı mabedemızde ezdı resmen sampyıonluk felan hayal kımse kımseyı kandırmasın !!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | tatlı rüyalar...2.bile hayal...
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hala umudu olan varmı yaa inanmıyorum böyle bişeye olmadı işte kabul edin
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | feneri yenemeden şampiyon olsak ne yazar olmasak ne yazar kadro kalitesi önemli değil önemli olan inanç beşiktaş ruhu,beşiktaşlı duruşu 2 yıl önde kalecisiz feneri nasıl yendiysek hem hakemide yenmiştik öyle böyle yeneceksinki şampiyon olasın birsürü işe yaramaz futbolcu dolu hiç biri beşiktaşın futbolcusu değil UNUTMAYIN BU FUTBOLCULAR BİZE 8-0 I YAŞATTI bunlardan hiç bişey olmaz bi heves yaşattılar heyecan yaptılar okadar!
__________________ armamızdaki ayyıldız formalardaki tüm yıldızlara bedeldir! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Saçmalamayın ya ne şampiyonluğu.? Ligi ilk 3 ün içersinde bitirebilirsen öp de başının üstüne koy önce ..! Sonra şampiyonluğu hayal etmeye kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57802-bu-takim-sampiyon-olur/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 29-03-2008 23:13 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |