![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | benim umudum yok... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | çözümse: bu kadar kredi tanınan, yıllardır bir düzen oturtamayıp,Beşiktaşı gerileten, yeri gelince davranışlarıyla Beşiktaşı küçük düşüren yönetici abilerim gidecekler.. ertuğrul hoca ya da şans tanınmalı. kötü oynadıkları için takım arkadaşlarına bile dalmayı düşünecek kadar BEŞİKTAŞLI , nouma gibi en az 1 kişide olması lazım. ibb maçı ve bu maçta tribün açısından aksilikler olmuş olsa da , en masum bizleriz,sezon başından beri emek veren kardeşlerimin emeklerine sağlık.ite kaka bu kadar oluyor. bizler değil bizleri bu hale getirenler utansın | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
bende anlarim futboldan ve bu yazdigim adamlar alinmadan ben dua ettim INSALLAH almazlar diye. Herseyin basi HOCA,aliyor suclu oluyor Baskan almasa,almadin oyüzden olamadik sampiyon oluyor.daha böyle cok isim sayabilirim senin gibi ama uzatmayayim.Bugün Gordon oturuyor Hocanin yaninda Baskan mi Oynatcakti? Neyse Saygilar. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ne sampiyonlugu hayal mi goruyorsunuz bu saatten sonra kimse bize sampiyonlugu vermez.millet besiktas mi eline gelen firsati geri tepsin.sen evinde feneri yenemiyorsan artik sapiyonluktan soz edemezsin.KOCAMAN BIR GECMIS OLSUN BIZE.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57802-bu-takim-sampiyon-olur/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 29-03-2008 23:13 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |