Alıntı:
Buelent01´isimli üyeden Alıntı
Kesin bu haberin devami vardir ve haberin devaminda da büyük ANtrenörümüz sunu da demistir!!!"Bu hafta yaptigimiz hatalari iyi gördük bir daha bu hatalari tekrarlamayacagiz"zira adam sezon basindan beri herhafta sonu yenildigi maclarda ayni seyleri söyledi ve buna yine de hicbir önlem alinamadi..
BESIKTAS-GS macindan sonra bazi IYI BESIKTASLI!!!! arkadaslar söyle söylemislerdi"Hani nerde Ertugrul a savuranlar simdi konussunlar da görelim" yani Kraldan daha cok Kralci olup ta bizim Besiktasliligimiz elestiren arkadaslari ben bugün Ertugrul u zor gününde de görmek isterdim.Keske Ertugrul basarili olsaydi da biz de yüzlerce kez özür dileseydik büyük bir mutlulukla ama sezon basindan beri benim bütün maclarda yüregim pir pir atti en kötü maclarda bile maglubiyetten galibiyete son anlarda uzanmamizi SAGLAM arkadaslarimiz bir uyari olarak almadilar.GS maci disinda hicbir zor maci kazanamamizi arkadaslar yine uyari olarak almadilar.Biz bunlari söylerken adamlar hala bizim Besiktas liligizla ugrastilar ve gözü kapali Ertugrul d destek verip Yönetime savurdular.
Sonuc olarak :yazik oldu bu senemizde hic güzel bir futbol izlemeden heba oldu. |
Hala gözüm kapalı Ertuğlul hocaya destek verip,yönetime savuruyorum!..Çünkü son 4 senede yapılanlar ortada...Bu 4 sene içerisinde yönetim aynı yerinde durdu,4 tane hoca değişti.Sonuç ne?Yine başarısızlık...Burdan ne sonuç çıkıyor peki?Gelen bütün hocalar yetersiz,yönetim çok başarılımı,yoksa teknik adamlar son derece yetersiz bir yönetimle mi çalıştı?Yıllar ortada,başarılar ortada,buyrun inceleyin.Her şey apaçık görünüyor...