![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | al bırını vur otekıne yıldız delgad o tello nerde 5 mılyon euroları verdıgımız adamlar nerde .sadece bakı degıl ertugrul saglamda dahıl olmak uzere ruhsuzluk yaptılar.bu taraftarıda susturmayı basardınız ya helal olsun | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
Since 1903 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | baki çıksın ben girim yawhhhhhhhhh
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bakiye neden kızıyosunuz anlamıyorum tigana bu adamı denedi sol back olmayacağı belliydi ama kaç senedir bakiden sol back olmayacağını herkes biliyor ama onu sol backe koyan zihniyeti anlamıorum bu vizyonsuz hocayla biyere varamayız bakiden sol back yapmayı düşünüyo herşey ertuğrul beyin suçu ama umarım her maçtan sonra dediği gibi hatalarından ders almıştır seneye bu hataları yapmazz
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yani adam gibi transfer yapmayan başkanda suç yok ruhsuz amatör gibi oyanayan bakide ve futbolcularda suç yok tek suçlu ertuğrul sağlam. her sene teknik direktör değiştirelim 10-15 futbolcu değiştirelim sonra şampiyonluk bekleyelim. çok yazık başımızdakiler de bu kafada. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | baki mercemike kızan futboldan anlamıyordur...lan adam yıllardır iyi oynar bu maçta hata yapar kızarsın ama adam hep kötü oraya bir transfer yapsana yapamıyorsan da oynatmayacaksın | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | BAKİNİN NE SUÇU VARKİ BAKİ BU TAKIMDA OYNUYACAK KAPASİDE DEĞİLKİ KABAHAT BAKİYİ BU TAKIMA ALAN ZİHNİYET ADAM HER MAÇ AYNIKİ AYAKLI BOMBA 5 İYİ İŞ YAPIYOR BİR TANE HERMAÇ HATA YAPIYOR ÇOĞUDA BİZİ YAKIYOR GS MAÇINDA DAHA KÖTÜSÜNÜ YAPMIŞTI KAZMA HAKAN DEĞERLENDİREMJİŞTİ AMA ALEX DÜŞÜP GELİP GOL ATIYOR AMA BİZİM TOPCULAR BAKIYORSA BAKİ KADAR HEPSİ KABAHATLİDİR NOBRE ALEXİ DÜŞÜRÜYOR GÖREVİ OLMAMASINA RAĞMEN DEFANS YAPMAYA ÇALISIYOR AMA DİĞERLERİ SEYREDİYOR
__________________ gidin ya d&d | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57793-bakim-kel-kafalim-benim/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 30-03-2008 05:14 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |