![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kaç kişi geldiği çokda önemli sanki... stat tamamıyla doluydu ne oldu seyirciler gelmiş yine maça sağ olsunlar... Ne güzel sevgiymiş bea yenince 'çalsın sazlar oynasın kızlar yenilince ben böyle takımın...' Böyle taraftarlar inönüye gelmesin.................... Boğazım yırtılana kadar desteğimi kesmedim görenler bilir... volkan da dahil... Ama sağ olsun özellikle kapalı hiç dstek vermedi ezikleri dinlediler anca... beste başlatıp abartmıyorum 5 saniye bile sürdürmeden sustular... Yeni Açıktaki ANTİPATİ gurubunda maçı izleyip 90 dakika susmayan geriye düştükten sonra ağlaya ağlaya GÜNDOĞDUYU avazı çıktığınca hep beraber söyleyenlerle beraber olmaktan kıvanç duydum.. Seneye kapalı üst kombine alacaktım ama herhalde vaz geçeceğim böyle giderse... SİYAHINI DA SEVDİM ULAN SENİN.....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu el2DaL tarafından (30-03-2008 Saat 14:00 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ben gittim.. hep gdiyordum.. ama sonucu ne oldu .yine madara olduk... önemli olman gidip gitmemek dğel.. al işte oyunu görüyorsun..
__________________ I'm taking look around and relized that there is nothin Left.!! The RocK!... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
aynen bende böyle giderse almayacam kombine falan bir daha..
__________________ I'm taking look around and relized that there is nothin Left.!! The RocK!... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Evet, saatlerce biletix te sıra bekledikten sonra bilet alamayıp , kaldı ki çalıştıgımız yerdeki GS lı arkadaşlarımız bile bizimle gelecekken gidemedik. Ama bu bir ölçüt değil... Yensen yenilsen gönlüm hep sende diyoruz ve arkasındayız fakat 4 fb li oyuncunun sırtı kaleye dönük top beklerken 3 Beşiktaş defans oyuncusunun yüzü kaleye dönük ve daha geride sanki ataktaymışçasına ruhsuzluklarına kırgınım, kızgınım, kabullenemiyorum. Böyle hatalar yapılmamalı , böyle açıklar verilmemeli... Sana o kadar sahip çıkan taraftar bu kadar küstürülmemeli... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
ARKADASIMA TAMAMEN KATILIYORUM.... BENDE ISPARTADAN GELDIM.TOPLAM 50 KİŞİ İDİK 50 KİŞİDE BİLET BULABILSEK GELECEKTI. O YOLU CEKTIK VE MAC GELDI KAPALI SUSTU KIMSE BIRSEY YAPMADI YAZIKLAR OLSUN DEDIM BIZ NERDEN GELIYOZ SIZ NERDEN GELIYOSUNUZ. ANTIPATI OLMASA HIC KIMSE BAGIRMAYACAKTI.... BİDE ÇARŞIYI HEP SEVMISTIM HEP DESTEKLERDİ ARTIK SUNU SOYLEYEYIM BI DAHA URUNU ALMAYACAM ADAMLAR HEM BELEŞ GİRİYO HEMDE BAGIRMIYO BIZ NERELERDEN GELDIK FARKINDA DEGILLER... HAKEM MACI KATLETMIS ONLAR HALA BAKIYO SAF SAF HERKESIN DEDIGI GIBI COK SEVDIGIM CARSI PAZAR OLDU....
__________________ ÇaRŞı DeDiK Ya uLaNn | |||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bende kapalı üstteydim. gerçekten alenin yokluğu belli.. sercan'ı kimse dinlemiyor.. ne yazık... dünkümaçta ortam yoktu.. eskiden hakeme ve fb li oyunculara gösterilen tepkiyle ayakları titrerdi sahadakilerin...
__________________ I'm taking look around and relized that there is nothin Left.!! The RocK!... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | sanki gs maçında kapalı çok mu iyiyidi o maçı kazandık diye kimse üstünde durmadı sanırım. daha o maçta bir avuç gs linin sesi duyuldu inönüde... bu maçta yaşananlar bana süpriz olmadı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Maça gitmekle Beşiktaş`lı olunmaz ben sayısız maça gittim daha 20 yaşındayım,4 yıl boyunca kombine aldım ve gittim maçlarımı kapalı kutu diye tabir ettiğimiz yerden de seyrettim ama bu maça gitmedim. Şimdi gitmedim diye 5 senedir bütün değerlerimizi yok eden ne yönetimsel nede sportif anlamda bir başarı elde edemeyen yönetimi,hiç bir şekilde ruhu olmayan bu futbolcuları eleştirememmi. Böyle bir mantık yok kusura bakma.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57814-bjkforumdan-kac-kisi-maca-gitti-cok/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 30-03-2008 00:43 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |