![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bunu FB maciyla ili$tirmeyin ama Baki ve onun turu oyuncular BJK'yi kaldiramazzz adam ne olursa olsun saatli bomba gibi onu ve i.uzulmez'i bu takimda hala oynatmak HATAdan ba$ka bi$ey deil bizz gol yiyosak hep uzulmez-baki 2lisinin oldugu bolgeden yiyoruz bi dikkat edin
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | DÜN HER ZAMANKİ YERİMDE KAPALI TRİBÜNDEYDİM.O KADAR SEYİRCİYE YAZIK SANKİ DEPLASMANDA OYNUYOSUN VE İNÖNÜ STADINDA TEK FORVET NOBREYLE OYNUYORSUN ORTA SAHA ZATEN İPTAL CİSSE HAZIR DEĞİL...BAKİ SENİ BU TAKIMA ALANIN NEYSE GOLLER SENİN HATAN YAKTIN BİZİ DÜN GECE YAKTIN...SERBEST OYNAYAN DELGADO DÜN GECE SAHADA YOKTU ADETA...TELLO DEYİNCE 2 HAFTADIR İNANILMAZ BİR DÜŞÜŞ VAR...HOLOSKO ÇABALADI AMA UĞUR BORAL BIRAKMADI...VE BOBO BİZİ YAKTIN DÜN BELKİ OYNASAYDIN HERŞEY FARKLI OLURDU...İBRAHİM ÜZÜLMEZ ALLAH BELANI VERSİN COLİN KAZIM SENİ SİLDİ ATTI SAHADAN...SANKİ KENDİNİ BU MAÇA HAZIRLAMIŞ OLAN COLİN KAZIM FENERBAHÇEDE BU KADAR FORMA SANŞI BULAMIYOR BİR MAÇ OYNADI DEFANSİF OLARAK DAGITTI DİYEBLİRİZ. ARKADAŞLAR FENERBAHÇENİN SALI GÜNÜ MAÇI OLSUN OLMASIN ADAMLAR ASILDI YİNE GALİBİYET İÇİN...ÇILDIRIYORUM YA YAZIK SEN SALDIRACAGINA ONLAR SALDIRIYOR VE GALİBİYETİ ALIYOR....ÇARŞI YANİ ASİ RUH KENDİNİ YIRTIYOR SALDIR BEŞİKTAŞIM DİYE SALDIRAN FENERBAHÇE VE GÖLÜ BULAN FENER BEN ANLAMIYORUM YANİ NEDEN...10 DAKİKA MAÇ UZADI BE 10 DAKİKA SEN HALA SALDIRIYORMUSUN TARAFTARI BAHANE EDİYOSUN DOLDUR BOŞALT OYNUYOSUN OYNUYOSUN DA FENERBAHÇE O TAKTİGİ YER Mİ YA LUGANO VE EDU GİBİ UZUN BOYLU SAVUNMA ELEMANI VARKEN BU DOLDUR BOŞALT TAKTİĞİNİ YER Mİ...ERTUGRUL HOCAM SENİ SEVİYORUZ HERZAMAN ARKANDAYIZ...SEN ELİNDEN GELENİ YAPIYORSUN BEŞİKTAŞIMA...SENİNLE BAŞLADIK BİZ BU YOLA BİTECEKSE SENLE BİTSİN...@Asİ_RuH@_hocam asasmaz mısın esin @asi_ruh@derken akıllı ol bu takımda bakiye yer yok bana bakiyi övme ulan...sanki savunmanın belkemiği bırakın bu işleri ibramüzülmez bak gitsin bu takımından 2 senedir beşiktaşı katlettiler __________________ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Maçın Katili Kesinlikle Bakidir .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | KESİNLİKLE KATIIYORUM BAKİ ALLAH BELANI VERSİN.KATLETTİN BİR DE BAKİYİ ÖVÜYORSUNUZ...BIRAKIN ULAN BAKİYİ..KİM BEŞİKTAŞI 2 SENEDİR İBRAHİM ÜZÜLMEZLE BİRLİKTE KATLETTİLER.İBRAHİM ÜZÜLMEZ KAPTTIRDIGI HER TOPTA HİÇBİR ŞEKİLDE GERİYE GELMEDİ....BAKİ DE SANKİ GÖLCÜ TOPU ALIYOR İÇERİYE PAS ÇIKARTICAM DİYOR TOPU KAPTIRIYOR GERİYE KOMUYOR FB BİZİ BOŞ YAKALIYOR VE GÖLÜ YİYİYORUZ...BAKİ ALLAH BELANI VERSİN..... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
JusT.qR-YgT ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | göz ardı edilcen bir cok sey var hata nın buyuk kısmı bakinin peqi bana diger hata yapan oyuncularında soyleyebilirmisiniz ?
__________________ Kaç Harften oluşuyoruz Kaçı sesli kaçı sessiz Kaç davranış sergiledik Kaçı yerli kaçı yersiz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya baki diyorsunuz da nobre gibi topmu bekleseydi oyunda varliği yokluğunu belli etirmesemiydi bakinin kapasitesi belli zaten niye bu takimda boyle buyuk kulupte oynuyor o yonetimin ve teknik heyetin sucu bakide suc yok
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. bozuldu kalmadi tr nin tadi cikara cevrildi dostun slm mı | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57834-baki-dusmanlari-bir-gelin-bakalim/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 30-03-2008 13:34 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |