![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaş tahriklere bu kadar kapılacaksanız gitmeyin bu ********ler için değermi bursa ********lerine karşı seyircisiz oynamaya alex artistik yaptı resmen ölmüş gibi yattı değdimiki basın hemen ceza diye ipimizi astı zaten yer arıyorlardı asmaya
__________________ gidin ya d&d | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #42 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Zaten o alexin yatacak yeri yok yaa işte ezikler ezik biz kapalı biz ashi ruh olarak elimizden geleni yaptık taraftar olarak ama sahada o ruh futbolcuklarda yoktu...adamlar yattılar ya çıldıtlar milleti amaçlarına ulaştılar küfürde oldu parada atıldı | ||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | |||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #47 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | herkes değinmiş aynı şeye benimde söylemek istediğim bu liverpoolu tezahüratlarla şaşkına çeviren çarşı yoktu bu maçta,statı inleten çarşı yoktu.herkes sus-pus olmuştu.bir avuç ezik stadı inletirken bizimkiler çekirdek çitletiyorlardı.taraftar yoktu olanlarda boştu.anlatabildim mi neden kaç kişi gitti maça diye sormamın sebebini şimdi... GERÇEK TARAFTARLAR OLMALIYDI,HİÇ SUSMAYAN... ŞİŞE ATMAK TAKIMIN CEZA ALMASINI SAĞLAMAK TARAFTARLIK DEĞİLDİR... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #48 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #49 | ||
JusT.qR-YgT ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaslar bence bu konu zaten gereksizdi iyice garip bir hal almaya başladı konuşmalar felan :S yapmayın lutfen gidin gider gidemeyen evinde kahvesinde izler yani beşiktaşlılık tribun de olunmuyo ben ankaradan kalkıp gittim ... ne oldu bişi mi degişti bi daha kine de ben bilet bulamam cok basit bişi yani uzatılması gereksiz bence ...
__________________ Kaç Harften oluşuyoruz Kaçı sesli kaçı sessiz Kaç davranış sergiledik Kaçı yerli kaçı yersiz | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57814-bjkforumdan-kac-kisi-maca-gitti-cok/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 30-03-2008 00:43 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |