![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
| | |
| | #2 | |||
| JusT.qR-YgT ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
yönetimle alakası yok dogru olabilir ama senin acından !!! yanlıs anlama ama su anda TFF nin basında ki insan hasan dogan 2 yıl oncesinde Beşiktaşın "101 inci yılında " BEŞİKTAŞIN ÜZERİND OYUNLAR OYNANDI" diyen bir isim tahmin edersin ve takdir edersin ki bizim nüfuzumuz yetmez İŞTE BU YUZDEN YONETİM LE ALAKASI VAR DİYORUM BEN !!!
__________________ Kaç Harften oluşuyoruz Kaçı sesli kaçı sessiz Kaç davranış sergiledik Kaçı yerli kaçı yersiz | |||
| | |
| | #3 | |||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
saygım var sana ama başka şekilde tepki koyamayız taksim meydanında tepki koyaacak halimiz yok. ----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. | |||
| | |
| | #4 | |||
| JusT.qR-YgT ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
bende sana saygı duyuyorum dogru soyluyorsun ama beni anlamanı umuyorum ... eger biz yonetimimize sesimizi duyurursak onlar bizi dinler diye dusunuyorum ...
__________________ Kaç Harften oluşuyoruz Kaçı sesli kaçı sessiz Kaç davranış sergiledik Kaçı yerli kaçı yersiz | |||
| | |
| | #5 | |||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
BEN SENİ ÇOK İYİ ANLADIM AMA YÖNETİMLE BİZİM BİR ARAYA GELMEMİZ PEK DOĞRU OLMAZ. ÇÜNKÜ İCRAATLERİNDEN PEK MEMNUN DEĞİLİZ. BİZİM ÖZGÜRCE BİR TEPKİ KOYMAMIZ GEREKLİ AMA BURADA İLGİ GÖRMEDİĞİNİ GÖRDÜM MİLLET NETİCEYE GÖRE HAREKET EDİYOR. BİR SONUÇ ALAMAYACAKSAK TEPKİ VERMENİN ANLAMI NE DİYORLAR. MAKSADIMI ANLAMAYAN ÇOK İNSANLA KARŞIALŞTIM. BEN BEŞİKTAŞFORUMU SENEDE 3-4 KEZ ZİYARET EDEN BİRİYİM BURAYA GELDİĞİM ZAMANLARDA ORTAYA GÜZEL FARKLI KONULAR AÇMAYA ÇALIŞIYORUM. ----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |