![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #61 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | BIRAKIN ULAN BAKİYİ ÖVMEYİN SAHANIN EN İYİSİ BAKİYMİŞ KİM DİYOR BUNU YA BUNU DİYENLER MAÇI İZLEMEMİŞ DEMEKTİR.BAKİ MAÇI KATLETTİ ASLINDA BURADA BİRAZDA ERTUGRUL HOANIN %100 HATASI VAR.ÇÜNKÜ BAKİ SAVUNMANIN SAĞINDA OYNAYAMAZ..NEDENİ AGIR ADAM KOŞMADIĞI İÇİN BU ADAMI ORADA OYNTMAK HATA...BU ADAMI GÖBEKTE OYNATACAKSIN ARKADAŞ BU ADAM GÖLCÜ DEĞİL BİŞEY DEĞİL SADECE KEMİK KIRAN...AT ÇÖPE GİTSİN BU BAKİYİ.... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #62 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bu macin bas sorumlusu kesinlikle gokhan zandir fenerbahcenin en buyuk ozelligi nedir one gectigi maclarda iyi kapanan ve iyi kontra yapan bir takim daha 10. dakikada alexden kafa golu yedirten evet yedirten ertugrulun sucu degil bu gokhan zanin sucu ve maci kaybetmemizin en buyuk etkeni simdi aranizda 1 0 in altindan kalkamiyormuyuz kardesim falan diyenler oluyor tabiki gecti arkadaslar futbolda o devir gecti ust duzey maclarda ilk golu yedinmi isin bitmistir bizim gol ta 74 de geldi 64 dakika takim hayvanlar gibi saldirdi kimse bana saldirmadi zart zurt demesin ama golu ancak 74 de bulabildi futbolcular resmen geberdi o arada zaten bu sebeblerden dolayi besiktasin maglubiyeti bas sorumlu yarisi kadar adama kafa vurduran gokhan zandir sonra 1 1 yakalandi bakinin en buyuk hatasi topu aldimi kendini kaybediyor bide 2 3 adamin yanindan kosarak gecerse eyvahlar olsun ondan sonra yaptigi her hareket intihar nihayetinde 2. golun pasini baki verdi adamlara ama en buyuk suclu gokhan zandir ve ben hocanin yerinde olsam bu saydigim isimlere yani gokhan zan ibrahim toraman baki yedekde tutmaktan baska forma yuzu gostermem ibrahim uzulmez ali tandogan bunlari besiktasin onunden gecirmem ibrahimle sezon sonu yollar kesin olarak ayrilmali
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #63 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #64 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Hatayı hiç kimse sağda solda onda bunda aramasın. Hatalının 1. si seyirciydi. Kardeşim baki hatalı olabilir . aama daha maç bitmemiş ve yarım saat var sen kendi futbolcunu yuha lıyosun. bence o kişiler taraftar olamaz. Bir takım kendi seyircisi tarafından işte böyle çökertilir. Ne gerek var sahaya onu bunu atmaya, küfüre. Bence maçı tribünler katletti. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #65 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
ne yapmış adam geçmiş top taşımış devamında ne yaptı her topu keybetti ve en kotusu ezikler bakiyi tutmadı bile her boştu 2,yarı delgado telle nberdeyse aldığı tum topları bakiye verdi sanki adam top kullanabiliyor oyun kurabiliyomuş gibi ve ezikler de top ondayken bile adama basmadılar ne zaman ki gaza geldi çalım attı topu kaybetti ve gol attılar lig başladığın dan beri soylğyorum ve yıne soyleyeceğim üzülmezlerin bakierin tandoğanların bu takımda zararı var temizlensin artık bunlar biz bunlarlamı lider olucaz cl liginde üst tura çıkacağız yaaa bu arada taraftarı o hale getirenlerde oyunculardı tabi çarşı kan kaybetmeye devam ediyor her maçtan sonrada bunu soyledim çarşı kendini kaybediyor herkes maç izlemeye geliyor maçtan once de çok tartşıldı bapırmayanlar kutuya gitmesin diye ben açıktan devamlı amigo sercana baktım yemin ederim eziklerin tirübünün gostererk allah belanızı versin der gibi ellerini kaldırdı gerçekten onlarda artık 30,000 kişi 1650 kişiyle susturduk diyebilirtler artık Konu tekaşkımbjk_03 tarafından (31-03-2008 Saat 08:08 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #66 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | baki-ali t.-ibrahim ü. yollanmalı. adam gibi beşiktaşa yakışan topçular almassak hep aynı seneryo olucak. takıma kaliteli hem prestij hem maç kazandıracak adamlar lazım. aimar gibi crespo gibi moriantes gibi coloccini gibi
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #67 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | takım olarak kötüydük fb takım oyunu oynarken bizimkiler bireysel oynamaya çalıştı...bakiye gelince koyun kazıma bizim ceza sahamızda yaptıgı hareket var bizde oynayan bir futbolcunun o hareketi yapma lüksü yok...sezon sonu üzülmez baki kesinlikle gitmeli
__________________ | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57834-baki-dusmanlari-bir-gelin-bakalim/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 30-03-2008 13:34 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |