![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | |||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ben Şampiyonluk Büyük Maçlar Kazanılarak ALNINIR diye bir kelime kullanmadım. Dedim ki geçen yıl önemli maçların bir çoğunu kaybetti dedim. Şampiyonluğu kaybetmemizin tek sebebi budur diye bir şey dediğimi de hatırlamıyorum. Hem şampiyonluğun kaybedilmesinde bir çk faktör var.. Benim vurguladığım nokta ve senin anlamadan es geçtiğin nokta hocamızın aldığı ve yolladığı oyunculara da bakılırsa, vizyonu zayıf bir insan. Asla onun Beşiktaşlılığına ve takıma olan sevgisine ve Adam gibi adamlığına hiç bir şekilde söz söyleyemem. Madem dediğin gibi zevk için aşk için yapılacaksa para almadan yapsında görelim ki bu da mantıksız bir tez olur senin yazdığına güzel ve anlamlı bir tez olsada.. Beni doğru düzgün anlamadan vizyon anlayışıma alakasız bir yorum getiremezsin arkadaşım..! Ha dersin ki bana göre şöyle , senin görüşüne de saygı duyarım dersin; bu şekli anlarım.. Ama lakayıt bir şekilde senin vizyon sınıfta kaldı, senin vizyon anlayışın bu kadar gibi kışkırtıcı kelimeler kullanmazsan sevinirim.. Neyse bu sene bekleyip göreceğiz... Umarım hayırlısı olur, takımımız için. | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ben neyse bişey demiyim konu başka yerlere kayacak bend einada bindircem olmıcak muhabetler olacak... Ertugrul sağlamın aldıgı oyuncular ona gör eiyiydi turkiyed eoynıyamadı Ayn ışekilde beşiktaşa zamanda carew geldi oynıyamadı böyle ço koyuncu var her oyuncu turkiye ligind eoynıyamaz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu adam yıne sacmalıyor ya kaale alıncak gıbı degıl 5 yasında cocuk soylemez bunun soyledıklerını...artık benım gozumde ertugrul saglam demek sıfır icraat bol bol laf ona buna saldırmalar demek
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |