![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu sözüne katılmıyorum febe hic bi alanda üstün deil bizden sadece biz beceriksisiz tranfer konusunda da haklısın
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tespitler Doğru.! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Alıntı:
tebriği hakkeden birisi varsa febe uşağı ibne hakemdir
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ben kalıtenın kalıtelı adam olmaktan gectıgını dusunuyorum.bır yıgın karakterı bozuk adam basarı sahıbı olabılır ama kalıte ıcın cok baska ozellıkler gerekır.allah bana bu kadar karaktersız adamla gelecek olan basarıyı besıktasımda gostermesın.sanlı besıktasım dıyebılmek benım ıcın onemlı.zaten tepkım gıden sampıyonluga skora degıl.bu degerlerı zedeleyecek seyler. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Kalite Farkı sadece futbol takımında değil klup olarak ta oldukça fazla.. Demirören, Aziz Yıldırımdan biraz ders al ya... Ulan hep eleştirdik febeş'i azizeyi ama kötü mötü bizim başkandan ve yönetimden de bu haliyle bile çok ilerlerdeler. Helal olsun sana Fenerbahçe.. Salt gerçekler bu kadar mı vurulur yüzümüze? 2 hafta liderliği külhanbeyliği sandık..Yazık çok yazık...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | aslında bu kalite konusu önemli bir konu.beşiktaşla fenerbahçe arasında futbol tekniği açısından oyuncuları kıyaslarsak büyük bir farkın olması imkanız.evet fenerbahçede carlos kezman gibi çok üst düzey takımlarda görev almış oyuncular olabilir ama bunların şu ana kadar ligde takımlarına sağladıkları katkı beşiktaşlı oyuncuların takımlarına sağladıkları katkının çok üzerinde değil hatta hemen hemen aynı.sonuçta beşiktaşlı futbolcular süper lig ekiplerinden veya süper lige denk liglerden alınan oyuncular.yani bunlar üst düzey profesyonel futbolcular işlerinin ehli insanlar.burada kalite tanımını futbolcular üzerinden değil hedeflere yürürken ki yapılan icraatlere bakarak yapmalıyız.fenerbahçe gerek yönetim gerek teknik heyet ve gerekse taraftar olrak bir çıkış içinde. hedeflere yürüken herkes yürüyo bir bütün olarak yani sadece futbolcular diil sadece yönetim diil.nasıl biz serdar bilgili döneminde 100. yılda yenilmez armadaydık nasıl bir hava ve çıkış yaşamıştık işte şimdide bunu onlar yaşıyor.kendinizi futbolcu olarak düşünün profesyonel bir futbolcu ve beşiktaşda oynuyosunuz bikere işiniz gereği maçlara zaten adapte olursunuz şampiyonlk istersiniz başarı istersiniz iyi futbol oynamak istersiniz.ama sadece bunlar yetmez yönetimde zaten işleri gereği bu istekli futbolculara yardımcı olmalıdır.klüpte bir tutarlılık olmalıdır .futbolcu emeğinin karşılığını almalıdır.futbolcular yönetim ve teknik heyet tarafından havaya sokulmalıdır ve şampiyonluğa yani başarıya sadece kendinin inanmadığını bulunduğu klübün de buna yürekten inandığını görmelidir.yani bu tamamen bir bütün işidir bugün sivas şampiyonluğa oynayabiliyorsa i.b.b bizden çok kaliteli dediğimiz fenerden ligde 5 puan almışşsa bu iş sadece futbolcularla alakalı diil demektir.eğer yönetim başarılı bir yönetim olsaydı bence beşiktaş çok rahat şampiyon olabilecek bir takım kalite açısından.buarada çok eleştirdiğimiz baki gençlerbirliğindeyken beğenerek izlediğim bir futbolcu hatta o zamanlar ulan bu adamı alsak iyi olur diyodum.geldiğine çok sevinmiştim.ama adamı hiç rahat bırakmadım bi ıslıkladık bi göklere çıkardık.bence hiç te başarısız diil.ayrıca rico sizce kariyeri carlosun gerisindemi.bence diil.düşünsenize bi brezilya milli takımında başarıyla oynamış bir oyuncuyu takıma adapte edemiyosun.burda yönetimin başarısızlığı var bence.beşiktaşta anlamadığım bişeyler oluyo ve bu yönetim kaynaklı.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu gidişle kaliteyi ust seviye cıkartamicaz bole de devam edecek gelecek sezon dicez ama 3 senedir hep gelecek sezon dıyoruz başka da bişi demiyoruzzz hayırlısı allahtan beklemesi bizden
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57828-kalite-farki/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 30-03-2008 12:55 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |