![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | negatıf dusunmek mı zaten hep pozıtıf dusune dusune boyle oldu olmuo ıste gercekler bunlar elımızdekı kadroyla bukadarını yapabılıyorusa bız ıstemezmıyız sampıyon olalım ama gercekler bunlar malesef | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #14 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Cnm kardeşim hepimiz olmasını istiyorduk ama bu şekilde değil bundan sonrada şampiyon olacaksa da rakiplerimiz kendi elelriyle verirlerse ancak olur ben doğrusu boyle bir şampiyonluk istemiyorum hakedilmiş bir şampiyonluk istiyorum ..Yurekli oynayıp ruhunu katarak mücadele ederek hak edilmiş bir şampiyonluk istiyorum..
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Teknik heyet futbolcuları bilmem ama biz o rekoru kırarkende Yönetimin hatası nedeniyle yedik. Liverpool deplasmanı öncesi paf takım olayını attılar ortaya hezimet geldi,sonra ne yaptılar,A takımda çıktılar,ben bu yönetim olduğu sürece hiç bir şekilde başarı istemiyorum,defolup gitsinler.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | yani bazi arkadaslarimiz nasil bukadar salakca yorum yapabiliyorlar inanin anlamakta gucluk cekiyorum anlayamayacagim yeni hezimetler yasarmisiz hey allahim sen akil fikir ver insanlara yahu
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | valla bende şüpheleniyorum çünkü şuanda futbolcularımız ve Beşiktaş camiasında büyük bir panik var eziklerden aldığımız hezimetten sonra Beşiktaş'ımız düşüşede geçebilir ama büyük bir hırsla yükselebilirde..bekleyip görücez... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57924-hedef-sampiyonlar-ligi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 31-03-2008 19:26 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |