![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | bu sefer kazanalımya yeter
__________________ ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | beşiktaş her maçını kazanmak için oynar, şampiyonluk şansımız azalsada biz deplasman maçlarını tv de izleyeceğiz inönüde stada gideceğiz. holoskomuzu nobremizi izler zevk alırız. diğer arkadaşlarıda onlara ayak uydurup hırslı mücadeleci oynarlarsa kazanmamız için bir sebep göremiyorum
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | alıcaz tabi ya bu ve kalan 6 macın hepsini ...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bende kazanırız diye düşünüyorumhemde iyi futbolla.6da 6 yaparsak şampiyon oluruz.rakiplerimiz 6da 6 yapamaz öyle bi fikstür ki bence hala bizden yana.yen sivası bitir işi.biz şampiyon olalım fener 2. olsun.ee hakettiler 2. liği bizi 2 kere yendiler sonuçta
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #26 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Kazanmasına kazanalımda ama bu şekilde de şampiyon olmayalım bence bu şekilde şampiyonlugu hakketmiyoruz benim düşünceme gore olsakta sevinmem..
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | ||
![]() |
![]() | #27 | |||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Tabi ki de Beşiktaş'ımızın kazanmasıı gönülden istiyorum ama bu futbol ile zor yani. Ama inşallah kazanırız ![]() | |||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57917-sivasspor-hazirliklari-basladi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 31-03-2008 16:27 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |