![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Sizlere söylediğim sözlerin arkasındayım sizler acaba bir düşündünüz mü Pascal Nouma kim getirdi bir düşünün kimin sponsorluğunda neden bu yapıldı çünkü onun yanında danışmanları var bir düşünün bir danışman ne yapar taraftar o kişinin başkanlığı hakkında ne düşünüyor diye araştırır havadan bir anda inmeye kalkmazda taraftar ne diyor birçok kişi söylemediler mi ben efes pilsen Beşiktaş maçlarından dolayı onu sevmiyorum taraftara kendini affettirmeye çalışıyor kendini sevdirmeye saygı duymalarını sağlamaya çalışıyor bu bir strateji belirleniyor yani taraftarın kendisine duyduğu antipatiyi silmeye çalışıyor. Birde silinen yazımı okumayan arkadaşlar lütfen çöp kutusundaki yazımı okuyun başlığı Beşiktaş Birde yıldırım demirören Sivas maçı kaybedilip berabere kalınması halinde kesin olarak istifa edecekti ama kazanıldığı için hiçbir şekilde istifa etmeyeceğini dünya aleme bildirdi meydan okuyarak hem öncelikle haber tamamen doğrudur ne yapayım istifa etmiyorum dedikten sonra ben yapayım. Zaten çöpe giden yazım yüzünden yemediğim küfür kalmadı ben sizlere doğru gerçek haber veriyorum ama ben ne yapayım şimdi yıldırım demirören istifa etmiyor suçlu benmişim artık siteye hiç kimsenin haberi bile olmayan haberleri yazıyorum arkadaşlar benim banlanmamı istemiş isterseniz banlayım ama beni en çok üzen bana febeli denmesi çok üzdü ben Beşiktaşlıyım bunu kimsede unutmasın. saygılar
__________________ Kulübümüzde müceddet nücumu mevc vursun Bu kainat bize hep gıpta ediyor isar Biz onbir arkadaşız lakin arkamız daha var Bu zevk alemi dar zannedip de aldanalım Vekar hak gibi sakin nezih ve saf olalım Fakat bu hal ile kuvvet gibi cesur olalım | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |