![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | fısss lige bak .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | düşmanımın düşmanı,dostum değildir. çünkü ben beşiktaşlıyım. biz beşiktaşlıyız. ittifaga ihtiyacımız yok, ikiside aynı mal nede olsa.
__________________ ![]() Bilde gerisi mühim deil sevgim sana özel ve saftır! 19_bjk_03 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | tum arkadaslara katiliyorum bjk baskani hicbir rakiple ittifak kurmamali bencede, kendisi yapsin elestirisini. gs ile yapilan ilk macta hakem kurbani bizdik. sen simdi gs ile ittifak kurarsan bu senin ezikligini gosterir kardesim. "Besiktaslının Besiktaslıdan baska dostu yoktur"
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaşlara katılıyorum, 8-0 ve 28 penaltı atarak(rekor) kazandıkları şampiyonluklar da biz şerefli 2. olduk bunlarla nasıl ittifak yaparsın a.polatla yediğin yemekten sonra hafta sonunda son dk.de verdiğimiz maçla bizleri zan altında bıraktın GS bu durumları her zaman kendi lehine kullanmıştır 100.yılda şampiyonluğa giderken bu adamlar aynı sözleri bize sölüyordu.şimdi kardeş takım muhabbeti yapmaya başlıdılar çıkarları doğrultusunda kişilik karakter yoksunu adamlarla başarıya giden her yol mübahtır anlayışıyla hareket eden bu kluple bizim ne bağımız olabilir.BİZ ŞEREFİMİZİ HAK ANLAYIŞIMIZIndan bu adamların prim yapmasına nasıl izin veriyorsun EY DEMİRÖREN servetin ilk yarı antep maçında 3m. ofsayt tan attığı gol dk.87 de , ümit karana denizli maçının son sn.sinde verilen uydurma penaltı, ilk yarıdaki bizim maçta uydurma penaltı dün gençler maçı fazladan kazanılan 8 puan,FB NİN KİLERİ saymıyorum dahi , bizim attığımız 2 tane nizami golümüz diğer hatalarıda ekleyediğimizde bizden alınan 9-10 puan, şu anda lider olmamız ve şampiyonluk kutlamalarına 2 hafta kalmış olması lazım DEMİRÖRENE HATIRLATIYORUM buz gibi ŞAMPİYONLUĞUMUZU elimizden aldılar , bizim hakkımızı yedirmeseydin ne işe yararsın diye sormazlar mı sana , balık hafızanla bu konularda yorum yapma yapacağın tek bir hareket var İSTİFA ETMEK
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Serdar Bilgilye kufur edip yollayan zihniyetler buyrun eserinizle gurur duyun takimimizi dusurdukleri durumlara bakin koskoca besiktas baskani milletten medet umar oldu kendi kaldiramadigi yumrugunu ezeli rakipkerimizin kaldirtmasni beklior yuh artik diyorum bu sezon bir an once bitsin artik daha fazla REZIL olmak istemiyorum
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | kolkola girdikleri cinconun son maçınıda gördük..basiretsiz herifler.vurun lan yumruğu yandaşa mı ihtiyacın var.senin 3 kupanı çalmış o takım! birbirlerinden ne farkları var | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |