![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | tepkiden kastın nedirr ?? bu taraftar daha ilk sezonda oynanan fener maçından sonra federasyona yürüdü siyah çelenk bıraktı daha napıcak nası duyurucak sesini..atılan mailleri okuyucaklarınımı sanıosun.napalım wurup kesip yıkalımmı ortalığı.bunun içinmi yazıklar olsun diyosun
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | cok haklısınızz bencde oyle olması lazım ılk yarı 8 puanıomızı yedılerrrr sımdıde rakıplermıze puan verıyolar arklas bu boyle gıtmez | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | alperenkartal senin yaptığın ne biliyormusun ? KLAVYE DELİKANLILIĞI . bunları gerçekleştireceksin gerekirse tek başlayıp yapacaksın eğer gerçekten böyle birşey yapmak istiyorsan şahsen ben hiç uğraşmam böyle şeyle zamanında yapıldı da ne oldu düzeldi mi sonuç : işte bak bu hafta demekki düzelmemiş öyle ahkam kesmekle olmaz bu işler .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | aynen katılıyorummmmm neler gerekıyor yapalımmmmmm | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | |||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
işte bunu bu şekilde anlatırsan yapıcı olur.şimdi güzel oldu.bizde farklı birşey demiyoruz.100kişilik bir eylemdense, genel olarak alınacak bir karar sonrası ne gerekirse yaparız.bıkmadan yılmadan yaz,insanları gaza getir.çevrende ki uyuyanları uyandır. bir karar alınana kadar ben işe , apartmana kocaman bir Beşiktaş bayrağı asarak başlıyorum.Her fırsatta da formamı giyicem.yolda birbirimize selam verelim, birlik olalım her zamankinden daha fazla | |||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
değişik bir tepki metoduyla ilgiyi üzerimize çeksek amacımıza ulaşmış oluruz. yani ana haber bülteninde Bjk taraftarı tff yi protesto etti dese yeterli. herkes Beşiktaşın şerefli bir takım olduğunu bir kez daha duymuş olur. amaç bu. ayrıca fenerliler bile tam anlamıyla mut olamazlar. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
zamanında yapıldı ise dikkat çekilememeiş. tamam benim ki klavye delikanlılığı diyelim. en azından bir fikir atıyoruz ortaya. ayrıca delikanlılığımı n nasıl ölçtün onu anlamadım. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |