![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Artık kime ne diyecegimi, neye kızıp neye sevınecegımı, hangı acıklama dogru hangısı sacma dıyecegımı bılmıyorum... Son sozu hep dırenenler soyler ama biz hiç direnmedik ki... Bu takım da yonetım de hıc dırenmedı kı... Ama saatlerdir burada bu uzuntuyu paylasan taraftarın direnişi için bari yeter artık hocaaaaaa... YETERRRR... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #14 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hocam bu sene kadro ii değil kabul edelim seneye size güveniyoruz seneye sizinle devam inşallah ![]()
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu takım dan demirören gitmedigi sürece cacık olmaz demedi demeyin tekrar deneyin ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
bobo holosko delgado tello cisse aydın serdar özkan nobre ???? bu kadro adam gibi oynatılıp hakemler tarafından ezilmeseydi sampiyondu | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Acaba okuyorlar mı bu duygularımızı ? Acaba bizim içimizin yandıgının yarısı kadar yanıp içleri , okuyup ( cesaretleri varsa ) utanıyorlar mıdır ? Herkes yaptıgı işi hakkıyla vermeli arkadaslar... Vermeyen ceker gider... Biz eger " eger senden vazgecersek allah belamızı versın " dıyorsak ve hıccc vazgecmıyorsak , soyledıgımızın de mısyonumuzun da arkasındayız... Misyonuna da sahi cıkamayan çeksin gitsinnnnn | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Kardeşim bu dediğin adamların hepsi ofansif,bana defans söyle defans.Savunmasız bir takım nasıl şampiyon olur söylermisin bana?Toraman,G.Zan,Baki,İ.Kaş,Gordon bu adamlarla mı şampiyon olacağız?Tamam hakkımız çok yendi,yenmese şampiyonduk belkide ama yinede bu takımımızın süper olduğunu değil türkiye liginin kalitesiz bir lig olduğunu gösterir...Türkiyede şampiyon olmuş takımlara bi bakın isterseniz,adam gibi 2 tane stoperi olmayan takım şampiyon olamıyor işte,bu kadar açık ve net... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
haklısın defansımız cok kötü ama bence bunda hocanında payı var .. bütün türkiye gördü spor prgramlarında bas bas bagırdılar .. telloyu solbeke cek aydını önüne koy diye yaptımı hiç hayır .. eger yapsaydı defansın biraz halledilecekti .. serdar 2 mactır düzeldi fakat oynatmıyor ben olsam az da olsa sans verildi .. gelicek olursak stopere g.zana dicek hiçbirseyim yok CAM adam ibrahim toraman bence stoper icin iyi fakat cisse nin yoklugunda libero oynadı .. ertugrul naptı toptan anlamayan bakiyi oynattı bence hocanın sucu yinede .. bu takım sampiyon olurdu kardesim her türlü hem hakemler ezmeseydi hemde hoca doru taktik ve kadroda oynatsaydı | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |