![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ben size katılmıyorum tello yok bobo yok delgado taa ne zaman girdi cisse yok tabi taraftar da haklı ama bence o taşları hakeme atsınlar her yenildiğimizde futbolcularımıza taş atarsa ooooo çok işimiz var
__________________ ![]() ...........EN BüYüK BeŞiKtAşK............ | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Valla en iyisini yapmış en azından kalan maçları G.t korkusuyla çıkıp belki kazanırlar diyecem ama kazanmasın ben avrupaya bu takımla gitmek istemiyorum | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Yaa ne diyon sen Allahaşkına.Ne demek kapasite bu,adam gibi oynamıyor haysiyetsiz herifler.Koşmuyorlar bile,kapasite bu ne demek yaa.İlla hocayı,başkanı suçlayacan diye topçuları esmi geçiyon sen?İlk suçlu bunlardır yaa,Beşiktaş forması ne demek onu bilmiyor adamlar,sen gelmiş adamları savunur gibi açıklama yapıyorsun.Bu topçualrı dışarıda görsem suratlarına tükürürüm bea,onlarda eminim Yarabbi Şükür derler!!!Hayret bir şey abi yaa... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | helal olsun ıyı yapmıslarr | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bence abartmışlar..nerde görülmüş taş atmak..bağırırsın..protesto edersin ama burda ileri gidilmiş
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
kader utansın ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | başkana atın taşı başkanaa | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ellerine sağlık atılan o taş keşke başkanın kafasını kırsaydı daha iyi olurdu ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |