![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bunu 1 günde kaç kişiye duyurabilirsin? | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bencede handan haklı..bir günde olmaz..olursada küçük çaplı olur..daha fazla zamanda daha çok örgütlenmeliyiz
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Kartal'da büyük kriz Siyah-Beyazlı takımın en büyük silahları Kaya, Apadoka ve Dalmau'nun, maaşlarının ödenmemesini protesto için kötü oynadıkları öne sürülüyor. Coach Ataman'ın demeçleri de kafalardaki soru işaretlerini artırıyor. Şampiyonluk hedefiyle gittiği Torino'da Galatasaray'a yenilerek ULEB Cup'a çeyrek finalde veda eden Beşiktaş'ta büyük üzüntü var... Belki de sezonun en kötü basketbolunu oynayarak kaybeden Siyah-Beyazlılar'da ortaya atılan bir iddia gündeme bomba gibi düştü. Takımın en büyük kozları olan Kaya Peker ile Porto Rikolu Rick Apadoca ve Christian Dalmau'nun kötü performansının nedeninin maddi kriz olduğu öne sürülüyor. Beşiktaşlı basketbolcular, geçtiğimiz günlerde de protesto amacıyla idmana çıkmamıştı. BASKETBOL PARALARI FUTBOLA! Beşiktaş yönetiminin uzun bir süredir maaşları ödemediği hatta basketboldan elde edilen gelirleri de futbola aktardığı iddia ediliyor. Kaya Peker, Dalmau ve Apadoca'nın da maddi sıkıntılar dolayısıyla kötü performans sergilediği belirtiliyor. Coach Ergin Ataman'ın, Galatasaray yenilgisi sonrasında konu hakkında yaptığı açıklamalar da kafalarda soru işaretleri oluşturdu. Tecrübeli coach, Kaya Peker'in kötü performansı ile ilgili sorulara, "Tabii ki, böyle oynamasını beklemiyordum. Eğer bir sorunu varsa gidin ona sorun" yanıtını vermişti. buyrun birgünde olmaz diyenlere
__________________ Kulübümüzde müceddet nücumu mevc vursun Bu kainat bize hep gıpta ediyor isar Biz onbir arkadaşız lakin arkamız daha var Bu zevk alemi dar zannedip de aldanalım Vekar hak gibi sakin nezih ve saf olalım Fakat bu hal ile kuvvet gibi cesur olalım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Ben varım..Ayrıca basketbolu yan sanayi olarak gören tüpçüyle bu iş yürümez. gül gibi basket takımımızıda yaktı.. ben vrım akadaş geliyorum yarın.. AKADAŞLAR HERKES MSNDE OLSUN TLEFONLA OLSUN YAYSIN BU HABERİ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | sen eğer binlerce hatta milyonlarca kişiyle birlik olmazsan yüzlerce kişiyle toplanırsan bunlar ozaman "bikaç yüz kişinin lafıyla gitmeyiz bu ülkeden milyonlarca taraftar var" der.bi daha da gönderemezsin. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | o da doğru... Ama keşke en az 2-3 gün önceden şunu yaysaydık.. gerçi paza günü beşktaşa meydanana inersek mutlaka bi taraftar kitlesi bulabileceğimizi düşünüyorum | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bende gelirim saat kaçta
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |