![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #43 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Hala Ertuğrul diyenler var ya....gerçekten BRAVO.Sözün bittiği yerdir.Ne desem boş.
__________________ SADECE ADAM GİBİ ADAM DEĞİL, BİRAZ DA TEKNİK ADAM İSTİYORUM. ACABA ÇOK ŞEY Mİ İSTİYORUM. ![]() HERKES FANİ, BEŞİKTAŞ'IM BAKİ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | |||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
senin açtığın topicleride gördük güvenimiz sonsuz hocaya !
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #45 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | adam gibi adam baska söze gerek yok
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | valla istemeyenleride anliyorum hoca degissin diyenleride anliyorum ama 4 senedir siz her hoca icin degissin dediniz degisti birsey olmadi bikerede benim gibi dusunenleri dinleyip hocayi degil kendini degistirsinler bakalim belki daha iyi olur
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #47 | |||
Incirli Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dediğin gibi istemıyoruz demeyenıde... yok hayır yola devam dıyenıde anlamak lazım cunku hepimizin ortak gayesı beşiktaşımızı iyi yerlerde gormek kiiiiiiiiiiii görmesek bile bişey farketmez ama olsun birazda göğüsümüz kabarsın yaaa....
__________________ Ölümle Yaşamın Arasında Deplasmanda Kapalıda ÇARŞIANKARA | |||
![]() | ![]() |
![]() | #48 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ertuğrul istifaaaaaaaaaaaaaaaaa ![]()
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #49 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bosverin gitsin kaldiramadi besiktasimizin agirligini sezon basindan bu yana bir rahat mac izleyemedik besiktas sahaya ciktiginda herkes korkmali 3-4 tane rahat atabilmeli yemeden
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #50 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ya bikere herkez sunu anlamali bisi dicem barselonanin kadrosu dunyada kac takimda var ama adamlar bu sene yoklari oynuyor sampiyonluk sanslari bitti bugun yone huelva denen takimla berabere kaldilar yani anlatabilecekmiyim ve ben anlatsamda bazi arkadaslar anlayabilecekmi onu bilemiyorum tabi ama anlatiyim boyle bir kadro bile istikrarsiz sonuclar alabiliyorsa o zaman besiktasin daha 1 senelik kadrosu ve herseyden onemlisi nerdeyse yarisi paf takim olan kadrosunun istikrarsiz sonuclar almasi kadar dogal ne olabilir sen icerdeki huzuru saglamadiktan sonra ronaldinho olsun etoon olsun henryn olsun gordugunuz gibi birsey degismiyor bide bazi arkadaslar istiyorki besiktas sahaya cikinca mac baslar baslamaz onune gelene 5 yapsin ondan sonra sirtimizi yaslayip mac izleyelim yahu bunlar bitti arkadaslar gecin bu ruyalari artik hickimse oyle cikipta zart zurt edemiyor artik rakibine yeneceksin nasil olursa olsun yeneceksin bukadar basit oyle hermac skoru 4 0 5 0 onlar 1980 de kaldi futbol gelisti sizlerde az biraz gelisseniz iyi olacak gibime geliyor
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) Konu once_biz_vardik1903 tarafından (13-04-2008 Saat 00:23 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |