![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | veysel arkadaş yine celallenmiş anlaşılan ![]() bu topic e msj bile yazma gereği duymuyorum... çünkü savunduğu yıldırım demirörenin aleyhine yazdığı onlarca mesajını çıkartabilirm bu forumda | ||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! | |||
| | |
| | #3 | |||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
adam savunmuyorki zaten demir oreni ama gercekleri gormek gerekiyor diyor sadece cok dogru yazmis zaten oda savunmadigini ve demir oreni istemedigini belirtiyor ama besiktas baskanligi icin su anda hickimsenin kilini kipirdatmadigini kipirdatamadigini anlatmiski sonuna kadar hakli nerde bu camianin onde gelenleri hicbirinden cit ses cikmiyor
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
| | |
| | #4 | |||
| besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
peki ' ŞİMDİDE DEMİRÖRENİN İSTİFASINI İSTİYORSUNUZ ' derken kimden bahsediyor ve sence onun bu konuda düşünceleri neler bu cümleye bakarsak ??? | |||
| | |
| | #5 | |||
| Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ali rıza nerenle okudun yazıyı bilmiyorum . dai iyice oku yada gözlük tak oku defolsun gitsin diyorum ulan gitsin diyorum ama şerefi ile birşey söylemeyim diyorum vallahi yazıklar olsun size ya demirören konularına hep aleyhte konuştum doğru hala da öyle değişen birşey yok düzgün oku istersen arapçaya çeviriyim öyle oku bide durmada gülen bi arkadaş var pascal mıdır nedir klavyediki D harfin bozulur umarım daha ne diyim sana ben düzgün yorum yapacaksan yap yoksa yol al !
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |