![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ne ruhumuzu kaybederiz nede genclık masallarına ınanırız...Manisa macını bekleyın sadece.....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Herşeyin farkındayım. Manisa maçından sonra ne değişecek göreceğiz hep beraber. Asi Ruh öldü bu kadar basit!!
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 60
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Hukumetın zırvesındekıler nıhayet amaclarına erdıler.Malum sıyasetcı umarım sımdı mutludur,ıyıden ıyıye egosunu tatmın etsın.Arzuladıgı fenerbahce cumhurı yetını yaratmak adına turk futboluna,turkıyeye futbolu ogreten sanlı besıktası mıza darbe ustune darbe vurmasına daha ne kadar seyırcı kalacagız? Çok eskıye degıl,bundan bırkac yıl öncesıne dönüp fener seyırcısının mesut yılmaza tepkı olarak açtığı pankartı bir hatırlayın;SANDIKTA GÖRÜŞÜRÜZ MESUT EFENDİ.Akp iktidar olmadan,milyon dolarlar borcu olan bir fener akp ikti dar olduktan sonra nasıl birden bire servete kavuştu,devlet ihaleleri,çimento fabrikaları,hava alanları tesadüfenmi fenerli iş adamlarına gidiyor.Sayın demir ören sende beşiktaşın yükünü taşıyacak cesaret ve kabiliyet maalesef yok.Beşiktaşımızı sıradan bir takıma çevirdin.Birilerinin menfaati için koltuğu işgal ediyorsun.Allahını kitabını ve beşiktaşı seviyorsan istifa et.Etmiyorsan da türk kamuoyunun önüne çık ve şimdiye kadar cesaret edemediğin yazdığım ger çekleri haykır.Buradan tüm beşiktaş,galatasaray ve tüm anadolu kulüpleri taraf tarlarına sesleniyorum.Birileriyle sandıkta görüşmenin zamanı geldi de geçiyor.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu muhtar tarafından (13-04-2008 Saat 11:50 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ne biliosnki çarşı hakkında konusuyorsn besiktasa gönül verenlere canlarını ortaya koyanlara bu hitaplar ayıbtır günahtır .. çarşı dediginiz grub 90lı senelerde canını ortaya koyarak fenerlileri döverek kovalıyarak kapalıya sokmamıstır ! hanginiz onlar kadar seviyor takımını herseyiyle ortak oluyor ! asi ruha anarsist ruha kimse laf edemez hemde hiçbisi bilmeden sırf tepki koymadıgı icin satılmıs carsı diyemez ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Alıntı:
sen doğru diyorsun ama ben anlamıyorum neden manisa maçı ya ila maçmı olması gerek biz diyoruz protesto yürüyüşü düzenleyelim diyoruz çarşı nerde yok kayıp gören varmı yok bir manisa maçı diyorsunuz o kadar ila maçmı olası gerek hayır çarşı değilmiydi sebayı devirmek için istifa yürüyüşü düzenleyen kim maç varmıydı bırakın ya ben beşiktaşlıyım sadece beşiktaş bizlere çarşıya diyoruz 17 NİSAN 2008 TARİHİ BABA HAKKIMIZIN ÖLÜM YILDÖNÜMÜ hadi o gün hakı babanın heykeli önünde tüm beşiktaşlılar gelsin organize edelim ila maçmı olması gerek bir ay sonra maç var oh atı alan üsküdarı geçti birde çarşı tepki koyacak almayalım koymasın beşiktaş 150 milyon $ barca sokan adama daha bir ay müdedet zaman bumu beşiktaşlılık varmısın 17 NİSAN 2008 TARİHİ BABA HAKKIMIZIN ÖLÜM YILDÖNÜMÜ hakı babanın heykeli önünde protesto yürüyüşü nerde çarı kayıp aranıyor daha beklesinler beşiktaşı batırınca protesto edersiniz yazık bende çarşı beşiktaşlı derdim yanılmışım
__________________ tarafız tarafındayız ÇARŞI DEĞİL BEŞİKTAŞLIYIZ. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
çarsıyı işine gelince sustugunda satılmıs yapın işinize gelince capulcu terorsist ayyas yapın işinize gelince nie tepki koymuyor deyin .. !varmı öyle yama ? kacınız carsı kadar besiktaslı he ? kaç defa kulübe yürüdün kaç defa tesislere gidip kendi hakkını aradın kaç defa yollarda rengin için ölümlerden döndün kaç defa kaç defa kaça defa.. bilemiyorum. çünkü seni tanımıyorum. cünkü yasın daha 13 !!!! Niye sürekli birilerinden bekliyorsunuz hamleyi? Göster hadi tepkini, kendi iraden yok mu senin? Komut mu bekliyorsun? Yönetimin istediği taraftarı suçlu haline getirmek, dün geceki manzara da bunun kanıtı. Bu taraftar ne gerekiyorsa onu yapacaktır. macın üzerinden daha 2 gün bile gecmedi carsının elinde sihirli degnekmi var 2 günde 10bin kişi toplayıp yürüsün bu işleri bu kadar kolaymı sanıosnz siz manisa macını bekleyin diorum cünkü o kadar kişi yönetimin karsısında birlikte anca olabiliyor .. önüne gelen yattıgı yerden mac izleyen atıp tutan besiktaslı olmus yazık Konu samet1903 tarafından (13-04-2008 Saat 13:00 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Artıkk isyann waktidir.Çanlar bizim için çalıyorr | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
ewt cok iyi biliyorum carsıyı ! .. çarşı o zmnlar carsı diosn o zmnlar tribünde kavga vardı sabahlamalar olurdu ! o zmn ki carsıdan olan abilerin hepsinin birden öldügünümü sanıosn sen .. şuan tribünde olan abiler carsı hala ve aynı degisen birseyde olmadı ! istersen isim isim de sayabilirim sana .. ayrıcana asıl carsı hiçbirmzn polarlarla atkılarla gezmz 35 40 yasında adamın ne işi olur öyle seylerle ! .. geceleri tribünde yatan carsı diodn o zmn bira icmiomu sanıodn sen pek bisi bilmiyorsn bence konusma | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |