![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #52 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu saatten sonra (bu saatten sonra demeyelim takımın basına geldiginden beri hatta) hocaya güvenen varsa yada iyi top oynatıyor taktigi iyi daha ne yapsın herseyi yapıyor diyen varsa ya fenerlidir derim aramıza sızmıs yada futboldan anlamayacak kadar pasif | ||
![]() | ![]() |
![]() | #54 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | imza
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #55 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Ertuğrul Sağlam 1 yıldır takımın başında. Bu takımın oyun sistemi nedir ? Kim söyleyebilir bunu? Buraya kadar kişisel becerilerle geldik zaten...Seneye de aynen devam ederiz ES ile 8 de yeriz 10 da. O beğenmediğimiz Mösyö Tigana'yı çok arıyorum. Gittikten sonra bu takıma katkıları anlaşıldı... En azından takımdık. Çağ dışı futbol oynamayan bir takım!
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #56 | |||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
demekki varki birşeyler konuşuyorsun böyle ?
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #57 | ||
Incirli Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bence bazı arkadaşlar tükürdüğünü yalamamak için halen ertugrul hocanın arkasındalar yoksa onlarda neyın ne oldugunu çok iyi biliyolar.NEYSE :..
__________________ Ölümle Yaşamın Arasında Deplasmanda Kapalıda ÇARŞIANKARA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #59 | ||
Incirli Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | imzaaaaaaaaaaaaaaaa
__________________ Ölümle Yaşamın Arasında Deplasmanda Kapalıda ÇARŞIANKARA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #60 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bizmiyiz fenerli hey allahim sasarm ben sizin akliniza yahu ben iyi hoca olduguna karar verdim ve kalmasindan yanayim siz daha iyi biliyorsunuzya bu isi simdiye kadar gitsin dediniz bizde kalsin dedik ama yonetim hep sizin dediginizi yapip gonderdi bikerede bizim gibi istikrar diyenleri dinlesin bakalim nasil olacak o zaman goruruz hangimizin daha cok futboldan anladigini bos yorumlar yazmayin bana bu adam kayserideyken bu ulkenin en iyi futbol oynayan takimi diyordu bu ulkenin yarisida besiktasami iyi futbol oynatamayacak demekki ne oluyor kadro kayseri kadar bile yetenekli degil
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |