![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #13 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Alıntı:
sen doğru diyorsun ama ben anlamıyorum neden manisa maçı ya ila maçmı olması gerek biz diyoruz protesto yürüyüşü düzenleyelim diyoruz çarşı nerde yok kayıp gören varmı yok bir manisa maçı diyorsunuz o kadar ila maçmı olası gerek hayır çarşı değilmiydi sebayı devirmek için istifa yürüyüşü düzenleyen kim maç varmıydı bırakın ya ben beşiktaşlıyım sadece beşiktaş bizlere çarşıya diyoruz 17 NİSAN 2008 TARİHİ BABA HAKKIMIZIN ÖLÜM YILDÖNÜMÜ hadi o gün hakı babanın heykeli önünde tüm beşiktaşlılar gelsin organize edelim ila maçmı olması gerek bir ay sonra maç var oh atı alan üsküdarı geçti birde çarşı tepki koyacak almayalım koymasın beşiktaş 150 milyon $ barca sokan adama daha bir ay müdedet zaman bumu beşiktaşlılık varmısın 17 NİSAN 2008 TARİHİ BABA HAKKIMIZIN ÖLÜM YILDÖNÜMÜ hakı babanın heykeli önünde protesto yürüyüşü nerde çarı kayıp aranıyor daha beklesinler beşiktaşı batırınca protesto edersiniz yazık bende çarşı beşiktaşlı derdim yanılmışım
__________________ tarafız tarafındayız ÇARŞI DEĞİL BEŞİKTAŞLIYIZ. | |||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |