![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Eger bu haber dogruysa tek söyleyeceğim beşiktaş teknik heyeti aklını yitirmiştir. Bu takıma iki tane yabancı stoper ve iki tane önlibero mevkiinde oynayacak dinamik adam lazımdır. Bu takıma en son gerekli olan zaten mücadele gücü düşük olan takımımıza hiçbir katkısı olamayacak brazilyalılardır. avrupalı brasilyalılardan kurtulmak istiyor biz tam tersine.... BOBO nun delgado nun gordon nun kötü futbolcu olduğunu göremeyen bir taraftar topluluğumuz var gelecek sezondan bu yüzden umutlu değilim..
__________________ size verebileceğim tek şey GERÇEK daha fazlası değil................. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bobonun kötü futbolcu olduğu mu güldürme ya onun için delgadoyla bobonun herkes pe$inde zaten... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Birde ben inanmıyorum böyle oyuncuların bizde başarılı olacağına, ya akıl var mantık var Fatih Tekke gidiyor Zenith'e takımda inanılmaz işler yapıyor leblebi gibi gol atıyor v.s. v.s. Gökdeniz gidiyor 2 maçtada harikalar yaratıyor, ilkinde 2 gol 1 asist ikincisinde 2 gol.. şaka gibi tamam bu adamlar iyi kaliteli futbolcu ama bu kadar da değil Gökdeniz Türkiye de kaç tane böyle maçlar çıkartmış? Demek istediğim Rus liginden futbolcu alınmaz bana göre, 4. 5. sınıf bir lig zaten dediğiniz gibi o kadar iyi bir futbolcuysa niye avrupaya gitmezde bize gelir???
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Jo nun oyununu görmedim.Sadece ismini biliorm. Ama bence 1. kalitede 1 dünya yıldızı alınmalı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | |||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Alıntı:
Bobo mu kötü futbolcu... Geçelim şaka mısın sen ya ![]() ![]()
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Alıntı:
Gençler ayıp olmuyor mu? Bu şekilde birbirinize laf sokacağınıza özelden konuşun ne konuşacaksanız! Gayse ve ezikler ancak bu tip konuşmaları forumlarında yaparlar, bize yakışmaz kendinize gelin lütfen... Yaşlarınız genç ama bir karakartala yakışır şekilde konuşmanız gerekiyor, yanılıyor muyum???
__________________ Yatsam kalksam sabah olsa, disarida yagmur yagmis uzerine gunes acmis ve gokkusagi cikmis olsa... Ve Allahim sana yalvariyorum artik GOKKUSAKLARI DA SIYAH - BEYAZ olsa ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |