![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() |
Beşiktaş Kulübü eski yöneticisi Süleyman Eren, Başkan Yıldırım Demirören'in bir an önce istifa etmesi gerektiğini söyledi. ![]() Beşiktaş tarihinde hiçbir zaman futbolcular, basketbolcular ve antrenörlerle ilgili parasal konuların bu kadar gündeme gelmediğini belirten Eren, şöyle devam etti: "Beşiktaş'ta maalesef forma aşkı ikinci plana itildi. İstifa etmek de bir erdemdir. Verdiği parayı, verdiği süre içinde geri alır. Kendisinin söylediği bir söz vardır; (Beşiktaş'ta kimsenin parası kalmaz) ve merak etmesin, Beşiktaş sahipsiz ve başkansız kalmaz. O kararı verdiği an, Beşiktaş'ı taşıyacak yönetim ve başkan adayları mutlaka çıkacaktır. Lütfen bıraksın, yeni yapılanmayı ve kadroyu yeni yönetim yapsın. Bu camia tekrar bütünleşsin." A.A. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | herkesden tepki var istifa etmeli .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | içimden bi ses istifa yakın diyor ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ya manisa maçında bizde tepkimizi koymalıyız gerekirse tüm maç boyu bağıralım istifa diye yeter artık
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |