![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | neye dayanarak bu kanıya vardığınızı bilmiyorum,açıkçası Rüştü den ve Hakan dan iyi olmadığınıda biliyorum. Ivankov'a gelince reflekleri kötü, yer tutuşu iyi ,yan topları vasat, oyun kurması vasat ama penaltı atabiliyor. Üstelik yabancı statüsünde, elimizde Türkiye şartlarına göre iyi 2 kaleci varken yabancı kontenjanımızı yetersiz bir kaleci ile kullanmak yanlış. Sorun kalecilerimizde değil, kalecileri çalıştıranlarda.... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | hala transfer mı dusunuo bu gerızekalılar yha... NE SİZİ NE PARANIZI NE HOCANIZI NE SINANINIZI NEDE FUTBOLCULARINIZI ISTEMIORUZ...!!! BİZ 11 TANE PASCAL ISTIORUZ ANLADINIZ MI ???
__________________ SeN YeNiL BiZe İnAT BiZ sEvELiM hErKesE iNaT. . . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nerede arıza adam var toplayıp gelin.! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kayserispor yönetimi sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Ivankov ile önümüzdeki günlerde tekrar sözleşme yenileyeceğini duyurdu. Böyle birşey gündemde bile değil, nerden uyduruyorsa bu basın..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |