![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkdslar ben bursada yasıyorum bu kendını bı sey sana bursa taraftarı her hafta bıze kufur edıo leven kızıl ın bunları sısırdıgını dusunuyorum bende saha bızım tabıkı bızım ıstedgımız olacak bencede muhattap almamız gerekır ama neden bız kufur edınce sahamız kapınoda onlar bıze kufur edınce hıc bı ceza yok hayret edıyorum artık teksas tommıks farketmez CARSI ASLA AFFETMEZZZ !!! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ulan şunlarıda adam ettik ya..sinirime dokunuyor.nimette sayıyorlar kendilerini. muhattap olmamak lazım. hatayı burda yapıyoruz hep..bursa diye bile hitap etmiceksin bunlara,ne nette ne sivilde adam yerine koyup tartışmıcaksın bile. çok dayaklıklar çok! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() izmitte olsun maçta kavga yapalım az ![]() ![]()
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | alti üstü bursaspor yaw bunlari kim ciddiye oluyor acaba. isallah 2 lige düsersiniz
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bursa deyince aklınıza ilk ne gelio??? Benim ilk aklıma gelen halka ![]()
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |