![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yokya simdiki gibi gelen vursun giden vursun mu olalim sizin besiktasli olusunuzdan suphe ediyorum casus musunuz nesiniz lig tablosuna iyi bakin 2002-2003 un tek yenilgimiz var 34 macta
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | peki herşeyi çok bilen arkadaşım 2003-2004 sezonunu niye söylemiyorsun herkesin Beşiktaşlılığıda kendine sözlerine dikkat
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
| | |
| | #3 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
2003 2004 sezonu nedenini herkes bilir luce nin bunda tırnağı yoktu !
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | |||
| | |
| | #4 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
inan ben şampiyon yaptım diyordu hatırlarsanız bu senen gördük sinanı kaçıncı durumdayız sinana güvenmiyorum luce diye gecensene bağırdım durdum ama bizim yönetim beceremez neden luce derseniz adam oyundanda oyuncudanda anlıyordu... sorun cevrenizdeki fblilere kimi beşiktaşın başında görmek istemiyonuz diye luce derler gelse çok sevinirim adam kötü gs kadrosunu şampiyon yapmıştı
__________________ gidin ya d&d | |||
| | |
| | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
arkdas hakkında soledıklarıne katılıorum ...Ama 2003-2004 sezonu bjk 11 puan fark acmıstı yıne cok ıyı gıdıorduq..Ama bazı dıs engeller sampıonlugumuzu engelledıler...basta da serdar bılgılı...gıtmeden sattı sampıonlugu ole gıttı... sınan engınde dahıll...
__________________ SeN YeNiL BiZe İnAT BiZ sEvELiM hErKesE iNaT. . . | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |