Alıntı:
bjk48´isimli üyeden Alıntı
o sezon beş kırmızı kartla başlayan sadece 2. yarı olan bu sezonun nerdeyse ytamamına ykın hata olmutu pek çok maçta oyuncularımız atılmış teşviklerin kimlere gittiği bile belirlenmişti
gollerimiz verilmemeişti bir ankara gücü maçı vardı 1-1 bitmişti gol attık sayılmadı 2. attık mecburen saydılar ankaragüçlüler sert oynarken bir kırmızı çıkmamış ama bizim oyuncumuz atılmıştı
daha neler neler oldu gs maçında haksız puan almıştık gs golu ve bizim penaltılarımız haksızdı onun dışında şu bursalıların çaykur maçında yediğinmiz gol haksız penaltıydı hatırlayanlar bilir o sezonun hesabı yapılmadı o yüzden |
Bende hatırlıyorum o sezonu,ama hala iddia ediyorum bu sezonki gibi değildi.Bu sezon puan kaybettiğimiz maçlara bi bakın,tamam belki hepsinde kötü oynadık ama sonuçta hepsinde hakemlerin aleyhimize düdükleri vardı.Hemde net bir şekilde,herkesin görebileceği büyük hatalardı,hatada demiyorum zaten,kasıtlıydı!..O sezonu nasıl Luce kaybetmediyse,bu sezonuda Ertuğlul Sağlam kaybetmemiştir diyorum...