![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben bursada yasıyorum arkdslar bunlar her mac bıze 90 dakka kufur edıolar bıde kalkmıs barısalım dıolar bız bjklıyıs kımseyle ısımız olmas onların bızle sorunları var hesapta bız dusurmusuz kendı maclarını kazanıp galıp gelıp kalmıolar son maclarda bıze camur atıyolar bıde bursada bıze bılet vermıolar adanaya gelceklermıs herkes haddını bılsın bızım kımseye kınımz yok ezıkbahce harıc ama bursa taraftarı zorla kasınıo carsının oldugu yerde susmayı ogrenecekler | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | olayın özeti budur 1-düşmanlığı kendileri başlattı 2-bu demecler ve istekler bursadaki maçlarda yok ne zaman bizim sahamızda maç ortaya çıkıyorlar 3-herkes bizim tribün üzerinden prim yapıyor gündem de kalıyor yoksa kim konuşur koridorgücünü texas tommiksleri bizim için sıradan bir anadolu maçı , texas tommiks okuyup, tom & jerry izlemeye dewam etsinler
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
CaSPeR ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() |
Bursaspor benim hayatımla oynadı çocukluğumdan itibaren tek düşündüğüm şey futboldu, bursa spor yardımcı antr.(ismini vermiyorum) ben Bursaspor da küçükler takımındayken santrafor oynardım ve yetenekli oldugum tüm hocalarımın dikkatini çekerken , rant olacak herhalde para yedirmeyince beni bir kalemde sildi, açıkcası hiç sıkılmadan kovdu. Benim Bursaspor düşmanlığım bu şekilde başladı hayatımla oynadılar, hangi kulübe gittiysem yarandım ama iş dönüp dolaşıp bursaspor gibi kendini gösterecek bir takıma transfere gelince hep önümde engel oldu bu para meselesi, benim arkadaşlarım çanakkalede kocaelinde paf takımda oynarken ben bursaspor yüzünden futboldan soğudum. Yazıklar olsun emek çalanlara İNŞALLAH küme düşersin Bursaspor İNŞALLAH....
__________________ Korkaklıkta zillet ve utanç ileri atılmakta izzet ve şeref vardır, İnsan korkaklık etse bile kaderinden kaçamaz. S.A.S. Konu Aydin tarafından (16-04-2008 Saat 20:59 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | zaten şu ligde bi tek bizim başımızın altından çıkıyor boyle şeyler..Neymiş bjk yöneticileri ortamı geriyorlarmış..Bursalılar değil miydi geçen maçın öncesinde forumu basan,arıza çıkaran maç ortasında ortamı geren..??Niye bunlar görünmüyor da bizim yaptıklarımız hep ön plana çıkıyor??Ben bunun altında artık bilrşey aramaya başlayacağım acıkcası...
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |