![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu aadamı hiç sevmezdim ama ne yazık ki haklı ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Alıntı:
Gökhan Güleç'i Tigana mı aldırdı? Baki Baki diyorsunuz. Kim Baki'den iyi ki? G.Zan mı , Gordon mu? İbrahim Kâş'ın kiralık gitmesini istemeyen ve A takımla çalışmalarda yer almasını sağlayan adam Tigana. Serdar Kurtuluş için birşey söylemeye gerek yok. Bobo onunla geliştirdi kendini ve şimdi piyasasını biliyoruz. Mehmet Sedef her ne kadar şimdi oynatılmasa da İbrahim Üzülmez'den kat be kat iyi ve genç. ES her oyuncu doğru mevkii de mi kullanıyor yahu? Burak orda oynamış, burda oynamış cart curt. ES nerede oynattı peki Burak'ı? Böyle daha çok oyuncu var ancak şimdi hepsi gelmiyor aklıma. Modern futbol 6-7 hücum oyuncusuyla oynanmıyor. Şöyle ki 11 forvetle sahaya çıksan çok mu gol atacaksın? Futbol artık takım savunmasına dayanıyor. 8 gol yedik. Bunun nedeni de sistemsizliktir. Tigana'nın sistemi bir gol bulup iyi savunma yaparak maç kazanmaya dayanıyordu. Takımın ne oynadığını biliyorduk. Peki ES'ın sistemi neye dayanıyor? 1 yılda takım oluşturamadı ki sistem kursun. Bireysel yetenekler sayesinde garantiledik 4.lüğü.
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Çok iyi bir eğitimciydi ama yarışmacı değildi malesef.Ferguson arsen wenger den daha iyi eğitimci ama bir mourınho gibi yarışmacı değil.Eğer 2 özelliği de olsaydı en iyi antrenör olurdu.Bizim alt yapımız için bence biçilmiş kaftan.Ama bizde nerde onu akıl edicek yönetim tazminat gitsin.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
kArtAl AvdA ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ama tiganayı arar olduk sanki he... adamın iyi kötü bi kupası vardı şimdi oda yok yazıkk...
__________________ ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER ...89/1... NE MUTLU "TÜRKÜM" DİYENE!... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
bunlar cikardida alt yapidan adamlari birtanesinide 90 dakika bi maca cikartsalardiya kardesim sizin begenmediginiz ertugrul unuttugunuz serdar ozkani besiktasin as oyuncusu yapti bir sag acik kazandiniz aydina kimse forma vermezken herkez paf takimda unutmusken belirli maclarla besiktasa monte etti ibrahim kasin besiktas takiminda 2 tane 90 dakika oynadigini hatirlamiyorum ertugrul gelmeden once siz anca yok fark yedik yok sampiyonluk gitti bilmem ne diyin yollayalim bakalim ertugrul hocayida seneye sampiyon olacazmi tiganada burdayken vay efendim ofsayt taktigi uyguluyo yok efendim tek basari turkiye kupasi yok efendim takimi korkak oynatiyor diye elestiriyordunuz ne oldu simdi kiymetemi bindi yarin oburgun ertugrul hocaninda boyle kiymetle giptayla arkasindan baktiginiz bir hoca olmasini istemiyorsaniz az sabirli olun tigana kalsaydi belki sampiyon olurduk bu sene ama gitti olamadik ertugrul seneye kalirsa yine sampiyon oluruz giderse yine sampiyonluk hayal olur istikrarin olmadigi yerde basarisizliga mahkum kalirizzzz baska yolu ve otesi yok
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
kArtAl AvdA ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER ...89/1... NE MUTLU "TÜRKÜM" DİYENE!... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | evet emekleri boşa gitti adam doğru soyluyor ama bu durumdan memnun olmayan arkadaşlar var ertugrul saglamın takımı getirği durumdan daha memnunlar galiba .Farkı herkes goruyor acıkcada ortada zaten
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |