![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
10ur! ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya biz varya sinan enginle ile demirörenden gordumuz zararı eziklerden ve cinconlardan gormedik be bu takımn basına gelmiş en buyuk felaket sizsiniz .hem sen demedin mi dewre arasnda bu takımı ben kurdum şampiyon olamassa ceker giderim diye gitsene
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne diyo bu ya
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | beyler yeni gordonlara hazır olun 10 milyon dolar paramız var 4 oyuncu alacağız bu da demekki 4 yeni gordon gelecek!
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iyi de madem ayırılan büççe beli yada birden bire bukadar borç nerden çıktı boşa alınan onlarca futbolcu ya verilen para nerde ise c.ronaldonun bonservis bedeli kadar madem bukadar çok para harçandı alsaidiniz birtane dünyanın gıpta ettiği bi yıldız hiç olmaz ise bu gecen 4 yılda o bir futbolcu tek başına en az bir şampiyonluk yaşatırdı kulübe 40 futbolcu geldi geçti şu kısa zamanda adamgibi bir futbolcu herşeyi değiştirebilirdi oysaki sen daha ne bütcesinden bahsediyosun sinan efendi ayıp yazık bu kulübün düştüğü duruma | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | adam gibi 1 futbolcu alın 15milyon £ verin de takıma bir hava gelsin bu nedir ya | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |