![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() |
Beşiktaş’ta kadro dışı bırakılan Brezilyalı ünlü futbolcu Ricardinho, lig bitmeden Katar’ın Al Rayyan takımıyla 2 yıllık anlaşma sağladı Beşiktaş’ta kadro dışı bırakılan Ricardinho, Katar’ın Al Rayyan takımıyla kesin anlaşma sağladı. “Alacağım yoktur” belgesini imzalamadığı ve özellikle yabancıları para konusunda kışkırttığı gerekçesiyle siyah-beyazlılar tarafından aforoz edilen Brezilyalı oyuncu, sezon sonundan itibaren Al Rayyan ile imza atacak. Büyük umutlarla Kartal’a gelen ancak hayal kırıklığı yaratan oyuncunun, Katar ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzalayacağı ve 1 Temmuz’dan itibaren Katar ekibinin futbolcusu olacağı belirtildi. Yıllık 2 milyon dolar alacağı vurgulanan Ricardinho’nun transferi, kulübün resmi sitesinde de duyuruldu. ‘Takipçi olacağım’ Brezilya basınına konuşan Ricardinho, “Bu anlaşmayı yapmam, 4 aylık alacaklarımı sildiğim anlamına gelmiyor. Bunun da takipçisi olacağım” ifadesini kullandı. Bu arada Ricardinho’nun Katar’da krallar gibi karşılanacağı vurgulandı. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yönetim bu kafayla gider değişmez ise biz acınacak hale bile düşeriz bu yönetim ne yapmaya çalışıyor hala anlamış değilim arkadaşla r bir an önce dertören ve babasının beşiktaşın yakasından düşmesini istiyorum........ YETER ARTIK DERTÖRENNNN YETEER
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yolun açık olsun rico paşa.! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Bu kadar önemli bir oyuncuya sahip çıkmayan bir yönetim,onu oynatamayan teknik heyet ve oyuncunun kariyewrini çekemeyen futbolcular bu takımda bulunduğu sürece Ronaldinho'yu bile bu takıma koysan onu bile canından bezdirirler..Allah aşkına söyleyin son dünya kupasının kadrosunda yer alan ve ülkemizde oynayan kaç brezilyalı oyuncu var şu anda?Bu adam ki kariyeri başarılarla dolu bu adam ki performansıyla oynadığı takımlarda hep sevilen bu adamki genelde futbol hayatı boyunca kimseyle sorun yaşamamış..Sen boyle bir adam elindeyken buna nasıl sahip çıkmazsın?? Yabancı oyunculara Türk oyunculara davrandığın şekilde davranamazsın..Türk oyuncu duygusaldır,sesini çıkarmaz ama yabancı tamamen profesyonel bir şekilde bulunduğu yerde işini en iyi şekilde yapmak için çaba sarf eder..Sen yabancı oyuncunun parasında geciktirme yapamazsın..Eğer yaparsan idmana da çıkmaz,takımda da oynamaz,ülekni de terk eder..Bu kadar basıt..Bunu bilmeyen yönetim hala başımızdayken biz elimizdeki yıldızları kaybetmeye dewam da ederiz Fifa ve Uefa'daki dosyalarımıza yenilerini eklemeye de...!!!
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | güle güle git paracı herif seni getirmek hataydı zaten | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |