![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() |
Beşiktaş’ın 4 genç kongre üyesi de kulübün her geçen gün daha kötüye gittiği görüşünde fikir birliğine vardı BEŞİKTAŞ’ın genç kongre üyeleri Ferhat Esen, Birol Can, Kayhan Yaman ve Ender Elifoğlu, siyah-beyazlı kulübün iyi yönetilmediği konusunda fikir birliğine vardı. Kongre üyeleri takımda lider oyuncu olmadığını dile getirdiler ve üst üste yapılan yanlış transferlerden dolayı takımın bir türlü başarıyı yakalayamadığını söylediler. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | bizde biliyoruz gidişatın iyi olmadığını ama yapacak birşey yok adam 2010 kadar görevimin başındayım diyor koltuk sevdalısı bitirdin beşiktaşımızı yeter bırak git bee | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | inşşallahhhhh | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | o dediğin, eğer başkan maçlara gelmezse gerçek olur, en az 2010'a kadar demirören iktidarına devam, en az diyorum çünkü muhtemel-bana göre de kesin-1.5 yıllık başarısızlıktan sonra artacak borçla kimse bu enkazı devralmak istemez, şekil A : galatasaray , ancak adnan polat tek başkan adayı olabildi, 250 milyon dolarlık bir borcun altına hangi babayiğit kolay kolay girebilir, bu yolda ilerliyoruz, ayrıca başkanın hemen bırakması durumunda hemen beşiktaş'ı devralabilecek plan ve programı yapan bir oluşum olduğunu hiç düşünmüyorum, konuşan her kişi kendi profilini duyurup sempati kazanmak adına bunları yapıyor, her zaman söyledim, yine söylüyorum: bunlar daha iyi günlerimiz... Konu lepido tarafından (24-04-2008 Saat 18:28 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
bunlar en kötü günlerimiz ve öylede kalacak başkan bıraksın gelecek olan kişi akkılı olsun yeter nede olsa borç 100 milyon civarı ve 45 i tüpçü ve tüpçüye baskı yapılsa bu parayı stad reklamı karşılığında olarak beşiktaşa hibe edebilir 2 sene stadın başına tüpçü inönü stadı yazdırır senetler yırtılır geri kalan 55 milyonda zaten yayın forma vs. vs. vs. 1 senede paftan oyuncularla idareedilebilir ve kimseninde itirazı olmaz.... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hadi yaaaaaaaa hakikaten mi biz hiç farında değildik canımm !!! bide utanmadan söylüyorsunuz yaaa lig bitti yeni mi farkına vardınızzz!!!! size bişey daha söyliyim çok şaşırıcaksınız şampiyonluk gitti maalesef haberiniz var mı!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
kArtAl AvdA ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() vestel maçı son olur İNŞALLAH...
__________________ ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER ...89/1... NE MUTLU "TÜRKÜM" DİYENE!... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | inşallah aminnnn allah kurtarsın hepimizi bunların elindenn!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |