![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
git artık demirören bırak gittttt
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | o dediğin, eğer başkan maçlara gelmezse gerçek olur, en az 2010'a kadar demirören iktidarına devam, en az diyorum çünkü muhtemel-bana göre de kesin-1.5 yıllık başarısızlıktan sonra artacak borçla kimse bu enkazı devralmak istemez, şekil A : galatasaray , ancak adnan polat tek başkan adayı olabildi, 250 milyon dolarlık bir borcun altına hangi babayiğit kolay kolay girebilir, bu yolda ilerliyoruz, ayrıca başkanın hemen bırakması durumunda hemen beşiktaş'ı devralabilecek plan ve programı yapan bir oluşum olduğunu hiç düşünmüyorum, konuşan her kişi kendi profilini duyurup sempati kazanmak adına bunları yapıyor, her zaman söyledim, yine söylüyorum: bunlar daha iyi günlerimiz... Konu lepido tarafından (24-04-2008 Saat 18:28 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Taraftar mı başkan olacak abi!..Tamam başkanı hiçbirimiz istemiyoruz,savunulacak bir tarafıda yok artık.Ama muhalefetinde savunulacak bir tarafı yok açıkçası,böyle kötü bir muhalefet görmedim.Hepsi anca konuşuyor,ama icraata gelince öyle bakıyorlar!..Artık konuştuklarını bile görmüyorum,neyi bekliyorlarsa, bir 8 daha yememizi mi, seneye yine inter totoya katılmamazı mı??? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
bunlar en kötü günlerimiz ve öylede kalacak başkan bıraksın gelecek olan kişi akkılı olsun yeter nede olsa borç 100 milyon civarı ve 45 i tüpçü ve tüpçüye baskı yapılsa bu parayı stad reklamı karşılığında olarak beşiktaşa hibe edebilir 2 sene stadın başına tüpçü inönü stadı yazdırır senetler yırtılır geri kalan 55 milyonda zaten yayın forma vs. vs. vs. 1 senede paftan oyuncularla idareedilebilir ve kimseninde itirazı olmaz.... | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |