![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bu takimda en son gidecek olan Sinan Engin dir be kardesim.O adama neden yüklenirsiniz onu anlamadim.Adam ne transfer yapti, ne takim kurdu ,zaten kurulu bir takima idari yönetici olarak geldi. Bana O nun gitmesi icin bir sebep söylermisiniz.Ama sakin Mafya baglantisi demeyin.Sanki diger takimlarin yöneticileri sütten cikmis ak kasiklar.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
o ve demirören gitsinler YETER
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Ibrahim Akin kendisi gitmek istedi sebep;Ertugurul un kendisine yeterince sans tanimamasi.Ibrahim Toraman in bir röportajini okumustum bütün takim ona kal demesine ragmen istemeyip giden kendisi.Ayrica bizdeyken adam gibi top oynamadi ki. Transferleri yapan O degil,Ertugrul efendi yedek oturtabilecegi futbolcular istedigi icin büyük isimlere hep veto koymustu hatirlayin.Anlamadigim nokta Demirören in bu kadar hatasi olmasina ragmen bu senenin en büük sorumlulgu Ertugrul da olmasina ragmen yine de hala en az elestiriyi O nun aliyor almasi.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |