![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | derhal satılmalı | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iyi para bence hemen satsınlar yoksa elimizde patlıya bilir sonuçta beşiktaşta bir şirket satılacak tabidunlar doğal şeyler | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Eğer gerçekten bu parayı veriyorlarsa satın gitsin,artık eskisi gibi oynamaza bizde.
__________________ SADECE ADAM GİBİ ADAM DEĞİL, BİRAZ DA TEKNİK ADAM İSTİYORUM. ACABA ÇOK ŞEY Mİ İSTİYORUM. ![]() HERKES FANİ, BEŞİKTAŞ'IM BAKİ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
CaSPeR ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Bobo geçtiğimiz bir maçta kırmızı kart sonrası benim tarafımdan da çok eleştiri alan bir isim ama satılması bence şuanki mevcut kadro için hiçde iyi olmaz . Yeri doldurulacak kadar iyi birini transfer etmeden imza attırmadan gönderilmemeli ! saygılar
__________________ Korkaklıkta zillet ve utanç ileri atılmakta izzet ve şeref vardır, İnsan korkaklık etse bile kaderinden kaçamaz. S.A.S. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yalan yaa kim verir 15 miyon boboya boşversenize boboya gelene kadar 15 milyona kimler var.. Bu herif kalır bizde temizde para alır sonra elimizde patlar..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bence hemen satılmalı.Kaç maç ciddiyetsiz oynadığını gördüm.Bize çok gol kazandırdı ama NOBREYİ ona değişmem.febe ye imrenen arkadaşlara da şaşırıyorum doğrusu.yalaka medya arkanda.hakemler arkanda.federasyon arkalarında.öyle mi kazanmak istiyorsunuz.bırakın bir farkımız olsun.SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/59889-cska-dan-besiktasa-15-milyon-euro/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 24-04-2008 20:48 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |