![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yha kabul etmekmi istemiosunzz anlamıorum aziz yıldırım hangi futbolcuyu isterse getirirrr.Adam cok ii yönetioo bi kere bizdee yıldırım demirören varkenn hırvat ligindn zor oyuncu alıoruzzz haberler yalan olabilr gercek olabilr ama aziz istesee getirir.eto'o nn maliyeti onn icin sakız parasıı | ||
| | |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
demirören kim onu getrmek kimm | |||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Bilmiyorum ama bana çok komik geliyor açıkçası.Aziz getirir diyorlar,getirebilir bunda sorun yok.Sorun gelse ne olacak, sezonun ilk yarısı bitmeden çeker giderler Türkiye'den...İngilterede,İspanyada,İtalyada futbol oynamak varken niye Türkiyeye gelsin adamlar.Açıkçası rahatsız olması lazım gelen futbolcunun.Ortega,Anelka gelmedi mi diyeceksiniz, geldi de ne oldu Allahaşkına.Kaç maç onayıp, kaç maç kazandırdılar.Adamlar Türkiyede top oynayamaz, bu açık ve net...Etoo'yu,Henry'i düşünebiliyormusunuz Gb,Ankara,Rize ve daha bir çok böyle deplasmanlarda,o sahalarda top oynayabilir mi bunlar, bence gitmezler bile deplasmanlara!.. | ||
| | |
| | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 36
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |