![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | demirören bu işleri geçmiş yıllarda sürekli yaptı, yani gerekli boş yerlere makul transferler yaparak takım oyununa katkı sağlayacak transferler yerine transfer sürsinin bitmesine günler kala sadece transfer şampiyonu olup gündem yaratmak için yaptığı transferler ama insan hiç mi akıllanmaz, tuncay'ı almak istenmesindeki maksat ne, ne gerek var, düşük bir paraya alamayacağını bile bile bu işe girişmene ne gerek var, taraftarın istediği yıldız yerine tello gibi yerinde gayet yararlı olabilecek 3-4 adam alınması, takımın her mevkisinde belli standarda sahip oyuncuların olması, yerine uygun oyun oynayabilmesi, bunları her sene başında konuşuruz ama sonunda demirören ve ekibi koskoca bir transfer dönemini boş geçirdikten sonra ricardinho gibi hiç gereksiz sırf gündem yaratıcı transferler yapma yoluna gider, sıktı artık ya... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tunGAY da kendini nimetten sayıyo yaaa PESSSS | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | forma giyiyorsun ama o formanın içindeki adam olmadıktan sonra ben napayım öyle adamı kalitesiz insan sanada böyle cevap vermek düşer | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | dogru haber değildir bu ... basının işleri bunlar.. hem dogru olmuş olsa bile biz takımda rengarenkleri görmek istemeyiz.. Pardon ama Sen kimsin ki Tuncay??? Sıfatını gören adam sanar
__________________ hayat bize mutLu oLma şansını veRmedi ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | şeref.siz oğlan sen kimsinde bu açıklamayı yapıyosun yurtdışında köy takımına gittim diye mi bu havaların..suç bunda değil bunun diline bizi düşürende..
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya arkdslar bu kalitesizin konularını lütfen açmayalım o kimki siyah beyaz formayı giyecek! bırakın azizenin eflatlarını bize insan lazım azizeler degil
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | beşiktaşın sana verecek parası yok zaten... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/60124-tuncay-besiktasin-parasi-bana-yetmez/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 27-04-2008 10:59 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |