![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #42 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Beyler bence bosuna kiziyorsunuz,bu lafi bizde sembol olan bir futbolcu FB icin söylemis olsaydi hepimiz alkislardik unutmayin. En azindan serefsiz TÜMÖR gibi ikiyüzlü degil.Gecen bir röportajina denk geldim Tümör ün Besiktas ta oynadim yillara yanarim diyordu ve en cok sevindigi gol de FB ile oynanan Kupa macinda bize attigi golmüs. Keske diyorum bizden de iyi futbolcular ciksa da para ugruna bizi satip gitmeseler ne hos olurdu degil mi?? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #43 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Başkan gör gör ki ne hale geldiğimizi anla diyeceğim ama senin bu gibi olaylara prim veren olayları gerçekleştirdiğin sürece bu boyle dewam edecek.. Takımı resmen toplama kampina çevirdin,üstüne üstlük bulunduğun 4 senedir sadece kupa başarısı elde ettin.. Tamam kupayı aldık ama bizi onun bunun diline düşürdün..Beşiktaşlılık bir şereftir..Bu şerefi taşımak ayrı bir şereftir..Ordan burdan eski adamları toplayarak karmakarışık bir takım yaratma çabasıyla bu iş gitmez.. Bu kulube kimler geldi,kimler geçti..Herkes giderken ardında bişey bıraktı..Ama sen burdan giderken ardında milyonlarca kişinin ahını bırakıcaksın başkan..Şu adamın bile ettiği laflara bak..105 yıllık bir kulübün düştüğü hale bakın yaa..Yazıkk...!!
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' Konu dogan_cordoba tarafından (27-04-2008 Saat 15:59 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #45 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ulan elma yanak parayı verdikmi öyle bir gelirsinki ama seni kim ister..! biz eziklerden bıktık artık
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | adamın bir suçu yok ona teklif götürende suç adam yıllardır söylüyor ben fenerliyim diye başka bir yere gitmem diye bizim yöneticilerde bunu bile bile adama teklif götürüyorlar..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #48 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | biz senide sana binen hindiyide alabilriz ama istemiyoruz seni. hadi HİNDİNİDE AL GİT!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #49 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | boroughda 5 gol attın diye adam mı oldun, kime kafa tutuyosun ? senin ezikliğini de biliyoruz nasıl fenerlisin ki sen KURUŞ kazandırmadan takımını SATTIN gittin sırf allahın köy takımı borough da oynayabilmek için KOYU TARAFTARMIŞ senin taraftarlığını çerez yapar yeriz ulan DALKAVUK travestli Bizim ŞEREFLİ KURUŞLARIMIZ değmez sana satıLMIŞ
__________________ ___Beşiktaş bir Gerillanın Hayata İtirazıdır.__ ___Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ,___ ___Yazarsa DESTAN, Severse Devrim OLUR.__ Konu HandaN tarafından (27-04-2008 Saat 16:47 ) değiştirilmiştir.. Sebep: daha dikkatli lütfen... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/60124-tuncay-besiktasin-parasi-bana-yetmez/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 27-04-2008 10:59 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |