![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Boboyla holosko bir takım için ideal santraforlar bence. Arkalarında da sağlam bir orta saha 4lüsü olursa mesela Serdar(sol kanattada oynayabiliyor çünkü) Emerson Cisse Topuz gibi arkalarında da sağlam bir defans S. kurtuluş Toraman(Zan) Edmilson tello gibi iyi iş cıkaran bir takımınız olur bence
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Aşığım sana kıyamıyorum Milyon dolarlara satamıyorum Siyah beyaz bir aşk yaşadığımız Delicesine , delirircesine seviyorum Ne şampiyonluklar ne de kupalar Ne futbolcular ne sahtekarlar Kimleri gördük kimleri bildik Senin gibisini ne gördük ne sevdik Bobooooooooooooooooo Boboooooooooooooooo! Buralardan gitme. Buralar gitsin, sen gitme. Gitmek çözecekse... Ve biri gidecekse... Buralar gitsin, sen gitme... ....Sen gitme! Gitme Bobo'm gitme lütfen gitme!!
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Golü güzeldi helal BOBÔ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zaten satacaklar.Gol atsında bari birazz daha değeri artsın | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | satılmamalıııııııııııı adam zaten kalmak istiyor yerine daha iyisini alamayacaklarına göre kesinlikle satılmamalı diyorum | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | attığı gol süperdi..Zor ve her yiğidin harcı olmayan bir pozisyonda güzel bir vuruşla golünü attı ama Bobo..Belediye macında yaptığı hareket nedeniyle biraz küskünüm Boboya.. Her ne olursa olsun Beşiktaş gibi bir takımda (hele ki şampiyonluk yolunda önemli bir maçta) böyle saçma sapan bir hareket nedeniyle oyun dışı kalması ve sonrasında zaten bir açığımızı bekleyen pfdk ve federasyonun kendisine 4 maç gibi ağır bir ceza vermesi tamamen onların ekmeğine yağ sürdü.. Bu olaya alet olması nedeniyle Bobo'ya biraz kırgınım..Oncesinde Bobo denince içim titrerdi,ayrı bir coşkuyla ismini telafuz ederdim ama o olaydan sonra benim gözümde biraz antipatikleşti.. Büyük takımın oyuncusu o şekilde bir olaya mahal vermemeli ve yaptığı hareketin bilincinde olmalı...Umarım bu kendisine bir ders olmuştur..Gollerinin devamını bekliyoruz...
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | besiktas niye bu durumda birazda bizim yuzumuzden iste.belediye macinda besiktasi satani son macta bir gol atti diye hemen afettik.adam en onemli maclarda yoktu satilsin defolup gitsin.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/60098-bobodan-yeni-sayfa/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 27-04-2008 11:05 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |