![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | alakası yok biz ceza almayacağız ya Ğ lar geldi aramıza girdi .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
biz yüksekten uçarız ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | lıg bıtecekk bu nonoşş fedarasyon neyın mücadelesını verıpte bıze ceza verecek önce şu bızı yapılan hakem hatalarını göz önünde bulundursunlar şampıonlıuk gıttı be o yuzdennn | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Guest
| Ya ne kadar it kopuk varsa kavga ediyor sonra BEŞİKTAŞ Zarar görüyor yeter artık gençler birliği oftaş maçında takımızın yanında olsaydık yenilmiyecekti belki bugun şampıyonluk mücadelesi veriyor olacaktık ümitlerimizi yıkan kötü taraftarı şiddetle kınıyorum... Yeter artık diyorum Demirören ve Kötü TARAFTARIMIZA..... | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu olaydan bize ceza verilirse bundan sonra saha kapamanın sonu olmazki artık, provokatörler istedikleri sahayı kapattırabilirler şekilde oğlan bursanın bize yaptığı gibi saçma bence
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bu kdr olur zaten kaç maç taraftarsız çıktılar bi de bu olursa ooo işimiz çok valla
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne alakası var ya bizle adam lar girmiş stda haliyle dayak yiyecekler...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | iyide Bizim taraftarların ne suçu var...???sen arı kovanına çomak sokarsan eğer , o arılar napar seni...???senin maça girmen yasak ki bunuda yasaklayan TFF , buna rağmen sen maça gizli saklı giriyorsun , belli bir zaman sonra bayrak felan açıyorsun.burdaki amaç ne...???bursaspor umu desteklemek yoksa Beşiktaş taraftarını tahrikmi etmek...???bu konuyla ilgili Beşiktaş ın ceza alacağını pek ummuyorum mantık olarak ama şu ligde bu olaydan daha mantıksız cezalar veriliyor ki bunuda gördük.ceza alırsak çok komik olur. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/60211-katmerli-ceza-hayirli-olsun-sahamiz-kapatilacak/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 28-04-2008 23:05 |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |