![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | allahım ya uğraştığımız konulara bak
__________________ | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Şifoda abartmış, neymiş istediği futbolcu parasal konulara takılırsa görevi sürdürmesi mümkün değilmiş.Yahu o zaman babamda yapar transferleri, Ertuğlul Sağlam'a 30-40 milyon Euro bütçe veriyorlar sankide git hocam istediğin topçuyu al diyorlar...Bunların hepsi bi alem yaf!.. | ||
| | |
| | #3 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
"Ancak alınmasını istediğim herhangi bir futbolcu parasal konularda da uygun olmak kaydıyla alınmazsa görevi sürdürmem mümkün olmaz" diye konuştuğu belirtildi. parasal konularda da ugun olmak kaydıyla diyo bak..
__________________ ___Beşiktaş bir Gerillanın Hayata İtirazıdır.__ ___Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ,___ ___Yazarsa DESTAN, Severse Devrim OLUR.__ | |||
| | |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
...İzleyip beğendiği her futbolcuyu alacakmış yönetim, o zaman teknikdirektöre ne gerek var, buyur sen geç takımın başına derler adama!..Umarım bunuda yanlış anlamamışımdır![]() | |||
| | |
| | #5 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | aynen katılıyorum enginle sinanı da tatile göndersinler bare dönünce şifo takımı hazır eylesin ertuğrul antremanlara başlasın olmaz öle şey üç beş adam bulursun başkan engin t.diraktör hatta diğer yöneticiler oturur anlaşırlar şifo ne diye bu kadar hava yapmış anlamadım
__________________ ___Beşiktaş bir Gerillanın Hayata İtirazıdır.__ ___Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ,___ ___Yazarsa DESTAN, Severse Devrim OLUR.__ | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/60315-kartalda-sifo-krizi/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 30-04-2008 00:01 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |