![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Bobo,Serdar,G.Zan üçlüsünü 20 milyon Euro veya daha üstü bir fiyata satabilirsek iyi bir iş yapmış oluruz bence.O parayada bu oyuncuların yerleri rahatlıkla doldurulabilir...Holosko,Cisse,Tello,Delgado gibi oyuncularada dokunmamak lazım, onlar takımın omurgasını oluşturacak seneye... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | elimizdekileri ucuza kaptırmayalımda ne yaparlarsa yapsın lar en azından zarar etmyelim
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | yalandır
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | BAK ŞİMDİ BİZ YILDIZ ALMAK İSTİYORUZ DİMİ AMA PARA YOK DİYE AĞLIYOLAR....B.K WAR SATIYOSUN BOBOYU ADAM 10.000.000 DOLAR EDİYO BIRAK KALSIN GARİBİM UYUR YATAR Bİ KÖŞEDE 4 MAÇ CEZA ALMASINA RAMEN OYUNA GİRDİ ATTI GOLUNÜ
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | HERKEZİN SUNLAR GİTSİN ŞUNLAR KALSIN DİYO BAŞARIŞIZ OLAN GİTSİN BAŞARILI OLANA WE BUNUN KARŞILIGINDA O TOPCUYU SATANA BÜTÜN ALEM ŞEYİ İLE GÜLER SÖYLEYEMİYORUM ŞİMDİ......BAŞARIZ OLANLARI SATIN ADAM OLUN HERKEZ ALKIŞLASIN........
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | herşeyi yapan sinan engin! bizim takımı karıştıranda o kardeşim sen git eski işine dön bırak bizi yaa yok satılmıcak futbolcu yokmuş arkadasın dedgii gibi 3- 4 saglam oyuncumuz var onları vericez kim gelicek farkındamısnz bilmem nihat gitti baska nihat geldimi beşiktaşımıza hayır gelmedi he yeni nihat olarak bizim kçkmeceli serdar özkanı dıodum onada teklif var yönetimin acilen bol keseden transfer dedikodularına ve böle boş konuşan menajerlerede yol vermesi gerekıo valla okudum bu baslıgı kalbime agrı geldi yaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |