![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | aynen söylediklerinize katılıyorum istifa diyorum ama hiç o kelimeleri kullanmadım bu yada buna benzer kelimeleri Ertuğrul hocaya da söyleyenler var oda sonuçta bizim hocamız onun içinde bir konu açılırsa iyi olur
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Başkanın klübün 100 küsür yıllık tarıhine ve geleneğibne saygısı olsun ki insanlarında ona olsun.gelmiş geçmiş en kötü başkan yönetime bakın elle tutulur bir kişi varmı.resmi int sitesinde biyografileri inceleyin.. kupa alır h.ulusoyun babaına koşar saçmalık..Gs nin şampiyonluğunu istiyorum der sanane.. bosge gider 9 milyon avro öder cehalet diz boyu.federasyon gidecek hakem bırakacak der taklayan yok. saymakla bitmez..
__________________ O bir efsaneydi. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | güzel bir konuya değinmişsin meriç tebrik ediyorum evet yaptıklarından dolayı kızıyoruz ediyoruz ama kendimizi yiyip bitiriyoruz bu sayede sakin olmak düşer evet herkes dört dörtlük değildir herkesin hatası vardır hatasız kul olmaz her ne olursa olsun başkanımızdır dışlamak gerekirken bağrımıza basmak gerekir herkesin örnek olması gerek eywallah ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ben koca kafalı demedim ama kalın kafalı dedim futboldan anlamadığını ve basına demeç vermeyi beceremediğini gördüğüm için bence beşiktaşın futboldan anlıyan bir başkanı olsaydı 2003 ten sonra en az 3 kez şampiyon olurduk haksızmıyım beşiktaşın hatırlamak istemeyeceğimiz günlerini yaşattı bize artık defolup gitmesini bekliyoruz sabırla
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |