![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #13 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | slovak fillandiyalı yunan vs. hakemler çatır çatır ş.l. dünya kupası avrupa şam. da düdük öttürürken bizden neden hakem yok düşünün bakalım şampiyonlar liginde en kıytırırk maçlara bile türk hakem vermiyorlar benim hatırladığım 10 kusur yıllık s.l. tarihinde bir hakem bile yok bizdenmaç yöneten uefa kupasına veya milli takım elemelerinede kırk yılda bir iyi maçlara veriyorlar genelde yazınki kıytırık takımların eleme maçlarına veriyorlar bu arsız eyyamcı beşiktaş düşmanı şeref yosunu hakemlere en güzel yanıtı uefa veriyor adam yerine koymayarak s enin sözde dünya derbisine verdiğin bir hakemin yönetseye uefa yarı finali de görsekya gidin ordan uefa biliyor bunların ********liğinide güvenmiyor hepsi artis bozması ******** en iyi denilen bjklıymış kendisi aydunus bile fb -bjk maçlarında nasıl eyyamcıydı kendileri *******ler ordusu hepsi gitsin maltadan hakem gelsin daha iyidir yabancı hakem istiyorum ben
__________________ gidin ya d&d Konu bjk48 tarafından (01-05-2008 Saat 16:19 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tabi tabi uyutun milleti. Öyle bir niyetiniz olsaydı göreve geldikten sonra Beşiktaş Ulusoy Fedarasyonundaki gibi göstere göstere ezdirilemezdi. Geeçin bu kelime oyunlarını. Önce adam oldun adam.! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | seneye bizi sampiyon yap. bu senenin sampiyonu bizdik normalinde hakimizi geri verin
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |