![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #21 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence de kalmalı ama maç başına anlaşılmalı.. Sezonun yarısından çoğunda oynamıyor adam saktlıktan... | ||
| | |
| |
| | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kalmak istiyorsa kendini toparlamali
__________________ | ||
| | |
| | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | gökhan zan çok sakatlanıyor evet ama oynadığı maçlardada beşiktaşa katkısı gözardı edilemez..türkiyedeki savunma bozukluğundaki en iyi stoperlerden birisi..maç başı anlaşma yapılarak takımda kalması sağlanmalı..
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
| | |
| | #25 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Maç başına hayatta anlaşmaz bence. Aryıca garanti para verilecek bir adam değil ama o kadar çok gerksiz oyuncuya garanti paralar veriyoruz ki...
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
| | |
| | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Gökhan Zan`nin yerine PAF`dan birini alsaydik, kesin Sampiyon olurduk. Ben yeni Sezon`a Gökhan Zan`nin ipi ile Kuyuya inmek istemezdim. Mac basina ben sadece Sergen`e teklifte götürürüm, onun yeri baska oldugu icin, yoksa kimseye özel Muamele hakki tanimam. Gökhan Zan`a güvenipte Avrupa Maclarina da cikilmaz. Yetenek mi yok su Ülke de, arastir bul Kardesim. Bunlar Besiktas`i Babasinin Ciftligi mi saniyor ne?! ![]() Istikrari böyle Oyuncularla yakalamak imkansiz, Oyuncu dedigin kendine biraz dikkat da etmesini bilecek. Bügüne kadar Futbol oynamasak, harbiden yiyecegiz bu Numaralari...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #29 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
yerli futbolculardan gökhandan daha iyisi yok senin orta sahan iyi olmazsa dafansa kralını getirsen daha iyi olmaz diye düşünüyorum ayrıca yediğimiz gol oranına bakarsan eziklerden daha iyi defansımız var buda ayrı bir gerçek ama onların dafansı nedense hiç konuşulmuyor ...
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | |||
| | |
| | #30 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Teklif biraz gec geldi yoksa sartsiz kabul ederdim ![]() Ama Gökhan Zan oynamadigi halde Milli Takima cagriliyor, bence kendini isine vermiyor. Kac senedir Besiktas Formasi tasiyor, ama sorumluluk almasini bilmiyor. Ya Kaleci Lider olacak, ya Defans`in Patronu, yoksa o Takimdan hayir gelmez. Bizim eski 10 Numaralar gibi, misal Hagi gibi orta sahada Generalik yapan Lider Oyuncumuz yok, bunu kapatacak biri olmali. Delgado`nun Futboluna sözüm yok, ama Lider olmasi icin Formayi biraz daha tasimasi gerekir, daha yeni sayilir.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |