![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #11 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | valla hala birileri demirörenin bizi yönetmesini istiyor ve beşiktaş başkanlığına layık görüyorsa diyecek bişi yok bizden bir çaçık olmaz şampiyon olabiliriz ama değerlerimizden saygınlığımızdan ve beşiktaşı sevmemizi sağlayan çok ama çok şeyden vazgeçeriz kaybederiz . beşiktaşın başkanı bizi yıllarca ağlatan şaibeyle şikeyle teşviklerle iflahımızı kurutan gs ile ortaksa diyecek bişi yok .demekki herkes layık olduğu şekilde yönetirmiş ama arada bizim gibilere beşiktaş sevgisi yüreğinde olan saf ve temiz kalan kalplere oluyor .fb maçından sonra haftalarca kendime gelemedim yaşadığım üzüntüye mi üzüleyim böyle yaşananları görünce çevremizdeki gs fenerlilerin bizi aşağılarınamı üzüleyim beşiktaşın başında demiörenin olmasınamı üzüleyim bilemiyorum
__________________ gidin ya d&d Konu bjk48 tarafından (06-05-2008 Saat 18:36 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/60855-ve-hala-anlamazsan-alen-markaryan-yazdi/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 07-05-2008 20:41 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |