![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | Bobo dan artık fayda gelmez boşuna uğraşmayalım iyi bir fiyata satalım
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
karamel ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | nereye gidiyo yhaa açıklama yapıp duruyoya mutluyum diyee gitmesin ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Gitmesini bende her besiktasli gibi istemiyorum, ama ne yaziki o kararini vermis bir kere. Bize düsen onunla adam gibi vedalasip belki birgün yine gelir faydali olur gibi davranmak. Bobo icin her zaman kapimiz sonuna kadar acik olmali. Tesekkürler Bobo sana gidecegin yerde basarilar diliyorum. Ah birgün Demirören´de gidiyorum dese biz hergün bin kere defol diyecegimize!! ![]() ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Gidene kadar inanmayın kardeşim medyanın palavraları habire yalan konuşuyorlar bizi bu hale düşüren de medya oldu zaten inanmayın | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Valla adam bütün röportajlarda ben burda mutluyum diyo bun ragmen bu kadar transfer haberi cikiyorsa sorumlu yönetimdir.Malum Baskanimiz Bobo yu satip üzerine de 2 milyon daha koyup Mehmet Topuz alcak ya bize. Bobo dan dah iyisini alabilirmiyiz ?Soru bu;cevabi ise hepimiz biliyoruz ;ALAMAYIZ ,o zaman neden elimizdeki en büyük silahi kaybedelim ki?? Beyler büyük düsünmenin zamani gelmedi mi daha? | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |